[準備解體] LA Clippers 討論區 (2)

866 回覆
3 Like 1 Dislike
要求好簡單 淨係想睇可愛健康打波
每年季後賽都傷真係好撚戇鳩
還我側翼海
己經唔可能實現
同埋我覺得快艇啲隊醫係特別廢,幾時可以炒曬佢地
無辦法,已經續咗約,所以點都要圍住kawhi組隊
pg一定唔可以續,因為寧願d錢留返簽個有實力既底同3D,哈登就睇下有無機會可以減薪簽
點解以前PG係溜馬 登登係火箭 可愛係速龍
又剷又打籃底又控到波 又射到波
3個都超級全能明星
加埋一齊黎哂大飛咁撚廢
其實再咁組巨頭真係唔WORK
不如全部唔續 真係搵個後生黎圍住重組
年年都係組巨頭然後唔夾
今年3條友都臨退要攞最後既肥約 仲講以前 雖則癲峰期PG啞仔已經組左隊 不過事實真係好唔夾頂盡1+1=2
唔再名以留
暑假剩係留 登+mann
大家agree?
登(市場冇好pg
mann (poa
pg ( 其他隊會同佢簽大約 留唔到
kawhi (簽完大約 就算換其他星都換唔到 簽完又傷冇人會濟
其他工兵 冇一個掂(除左powell
仲想要隻可以幫手搶版嘅4號位
依家啲個陣無乜體能咁款
4號位冇好野喎
得76人個harris 仲廢過pg
其實點執都冇用啞啱啱簽完extension同下年新球場唔會trade 啦 佢年年playoffs都打唔到 隊波點執都係死
Kawhi 52.3M
Powell 19.2M
PG 48.7M (雖然打到一夠屎但市場都係有人搶)
Tucker 11.5M (睇死佢都執行)
Zubac 11.7M (留唔留到登都要留喇 市場邊有底)
Mann 11.4M
Coffey 4M
Brown 2.5M
Hyland 4.1M

諗吓點續登好過
PG sign & trade喇 條友做二佬都唔掂
K.Brown就…要佢頂4號位好似好勉強
有啲想換埋Lue 成日試陣 絕境就鳩上五小
不過佢臨場表現係ok既
要trade啲後生仔 啲老嘢完全冇活力
仲有個kai jones 希望下季打得起
打season龜都可能打到先發嘅 但講真打playoffs佢射唔到波嘅弱點會比人無限放大 除非佢去啲Centre都有射程嘅隊 唔係一隊有兩個冇射程嘅空間實死硬
好似騎咁 mobely 同 allen 都射唔到,塞死曬

講真wb 只係可以打下season, 佢三分playoff 連30% 都無 講緊球球大空位
佢一定要有球在手先有作用
其實大飛啲錢用得好曬

pg 同 可愛撞曬位,頂盡係1+1 = 2 (感覺都無,<2)

好少兩人同場發揮得好,即係代表唔多夾

大飛啲資源好唔平衡,內線長年積弱,籃板季季下游水平..... 經常要可愛PG 硬頂內線......

其實如果早年,可以要到MIKE COLENY , 再配返鋒線海己經夠衝冠... 好過而家無曬鋒線...... 內線接近聯盟包尾水平
https://x.com/esidery/status/1787510411161371008
PG有無得好心Sign&Trade做比我地
問題係我地會唔會開Max比佢sign&trade先 唔係max嘅話佢自己free agent去76人都得啦但開Max以佢嘅價值換唔換到相同嘅野就好大疑問 唔簽佢就等於換空氣
見到木狼同OKC勁到癲
呢幾年都係佢地㗎啦
我地啲pick又係okc到
重建衝冠都無機會
生涯最後一份 揀錢無可厚非
佢都係專心搞Podcast副業打波算啦
都唔覺佢睇champ睇得有幾重
不過我鳩估大飛都係會開比佢博trade
唔開比佢,白走就咩都無

佢走左,快艇都係爆cap
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞