[準備解體] LA Clippers 討論區 (2)

774 回覆
3 Like 1 Dislike
夏狗
PG只打水魚隊先爆
今場要讚zubac 10個罰球入哂
harden on9仔 得3球出手
好彩今場pg準 唔係又輸
下場打Kings估15分樓下
可能同啱啱組傷星個兩年咁
打當值 今次仲有KI打
不過無左打手細摩
都好過打pelicans
唔穩嘅打邊隊都死啦
今場冇kawhi = 魚腩隊
Zubac 死左佢算啦
防harden擋拆 唔比佢走左邊就ok
佢行右邊唔識打波 依家又冇floater 上籃又唔夠快 又冇中距離

上年76人 就咁比人打死 堅決唔放佢左路
Harden對住帝王防守都搞成咁 季後賽真係無眼睇
傻仔登 kings球球閘住佢左邊
???
暑假 harden pg 先簽後換 睇下換到咩返黎
2件 垃圾仲想要頂薪
Westbrook 防守搞咩比人過完又唔追返
出年留Kawhi Powell WB算啦
其他人都唔知做乜鳩
聽日kawhi唔出
都好既 本身都贏唔到塊
抖下好過
岩呀 wb 只係底薪所以你屌佢唔入
pg 只值2500萬
哈登1500萬頂盡
哈登今年好似當年melo 入okc 咁
本身場場拎2x 分 一到季中就食哂屎
季後賽當年melo 直頭要bench 變左黑洞 比jazz 狂插
又唔出 會唔會臨門撻Q要打playin
ching唔係仲ff 可以沖出西區下嘛
明星賽後 場場都打到屎咁 冇場好波
(有好波既 打坦隊囉
其他隊就磨合得愈黎愈好
我地打到季尾防守效率變包尾咁濟
no defense = no win
入到playoff 又要靠kawhi開無雙=快D再傷
認真今年過到第一輪都偷笑
登去咗76人開始就係咁 頭一節冇手感就諗住鳩傳同鳩得三分算 完全唔aggressive

明明就算火箭登時期佢都唔係高效㗎啦 不嬲冇手感都係射罰球射到有返手感事實上好多外線球員都係要養手感 唔明點解登成日出手意欲咁低

好似今場咁打咪幾好 冇手感就攻框射罰球 出手果斷啲 唔入咪唔入囉 再勁嘅射手都會冇手感 但冇出手意欲我就接受唔到
yes 已經防守黑洞
仲唔攻想點 攻防都冇貨
定係球場諗緊下季去邊隊?
啞心態上真係好過登同女人好多 冇手感就出力守波 攻框同搶板 你打到落力就唔會比人屌你射唔入啦
wb快攻上籃個樣開心到
金塊比人打到仆街都無哨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞