One Piece 海賊王第1111話情報+討論

686 回覆
27 Like 6 Dislike
之前係呢條撚樣話契仔對初代鬼徹有興趣,結果出到嚟完全無呢回事
啊你死喇, 就係因為"班友"呢兩個字

我都想知
收到風 今個星期會有情報 大家唔好嘈
Me too
扉頁故事:錦衛門向大和提出請求。
納斯壽郎聖(金星/馬)擊敗所有和平主義者。
約克帶著瑪茲聖(火星/鳥)去監視室,瑪茲聖破壞了它。廣播並沒有停止,但是瑪茲聖(火星)注意到了一個聲響並展開追蹤。
路飛大戰庇特聖(木星/蟲)。魯夫同樣也攻擊沃丘利聖(水星/豬),但是他自己受傷了。
波妮和海軍作戰的時候,納斯壽郎(金星)突然出現。
瑪茲聖(火星)在本話末尾抵達了龐克記錄。
他說:“貝加龐克,你真不走運啊。”
有什麼東西吸引了他的注意力,他抬頭看上方。
下週不休刊,JUMP封面和捲頭彩頁都是海賊王。
唔好咁嬲啦屌你老母
又路飛又魯夫,哈林同庾澄慶嘅概念?
千祈唔好中止條片呀 唔係又要等 屌!
土星失咗蹤
係咪上咗年紀,打得耐要中場休息唞唞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞