One Piece 海賊王第1111話情報+討論

686 回覆
27 Like 6 Dislike
【TalkOP情報】海賊王1111話情報(不斷更新的地址在評論區)
第1次更新,簡易情報翻譯by【TalkOP漢化】 翻譯出處:TalkOP海賊王-論壇/wb/wx;情報來源:推特/TIKTOK;
其中一名五老星成員試圖強行進入研究層。
羅布·路奇和索隆的戰鬥已經結束,但路奇似乎還站著。
路飛和五老星之間的戰鬥仍在繼續。
巨人們詢問魯夫關於尼卡的事情,但魯夫依然不知道他們在說什麼。
沃丘利聖發出了巨大的霸氣波,以一種非常有趣的方式讓魯夫陷入困惑。
巨人們阻擋了五老星的攻擊,然後路飛創造了球棒回擊五老星打出了本壘打。
草帽一夥奔向巨人的船隻來逃跑。
海軍試圖安慰黃猿,黃猿對他們說讓他自己休息。
最後,巨大機器人完全甦醒,他的第一句話是“對不起,喬伊波伊。”
下週起連續休刊三週。
#海賊王1111話##海賊王##航海王#
海軍試圖安慰黃猿,黃猿對他們說讓他自己休息。
下週起連續休刊三週
比尾田老師休息下
等老師可以健健康康畫到ONE PIECE結局
屌你真係要五月先知直播講咩
黎多次
趁住新post 想做個投票
不分卓洛粉,山治粉

大家覺得刀神呢個term,戇唔戇鳩?
好撚戇鳩
你就戇鳩,刀神好撚型
沃丘利聖發出了巨大的霸氣波,以一種非常有趣的方式讓魯夫陷入困惑。

睇到非常有趣呢啲字眼就驚係變相怪傑啲膠嘢
開始煩,一係收皮,一係就認係臥底尾田係咪想埋到好似熊咁整個回憶比佢
3個星期
上次尾田休刊咁耐其實係幾時?
和之國好似都冇休過咁長時間
係咪2年後?入新世界前休左成個月
唉收嗲啦 每個po都講一次煩唔煩
路奇仲未死屌你
有 和之國後停咗一個月 做手術
究竟巨大機器人同象主做錯啲咩
係咪都有份背叛/害死喬伊波伊
唔止啦,和之國完左休一個月,上年做手術又休左一個月
真係3把手值得一殺
集集都例牌整個黑面掙扎樣比佢
可能仲掙扎緊要唔要改設定。
臥咩底吖,前幾集chur到盡咁追殺博士同波妮,只係比5檔收左皮姐
他的第一句話是“對不起,觀眾。”
下週起連續休刊三週
咪係
青雉就臥底喇[
熊回憶呢篇咁撚正,尾田抖3星期今次我服
班巨人竟然擋到五老星
海俠甚平,四皇的三把手,也值得一殺。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞