One Piece 海賊王第1111話情報+討論

686 回覆
27 Like 6 Dislike
甚平氹細路仔咁氹再一手抱住
甚平:係你贏啦係你贏啦 夠鐘跟我走啦

omg 一場戰鬥所有柒野比晒契仔

尾田都頂唔順契仔粉既無恥(又吹奏又詆毀)
正式將契仔光環揼番落黎

1111話真係契仔做主角(黑歷史展開)

以後契仔粉再囂張 一張圖就夠收佢地皮

累贅
而家路飛仲未有對手同到佢打 表現唔到 連凱多都俾佢撚
好頂唔順白卡打法
應該得番黑胡有得打
如果暗暗果實既覺醒能力係唔使接觸都可以剝奪果實能力一段時間既話,真係逼路飛單靠霸纏
五老星會唔會真身係動物
人形只係變身所以個樣冇變過
仲未有熟肉?
打法其次, 最頂唔順係陶大宇式既掩面大笑
老老柒柒 今次契仔點都抵屌喎

話佢冇認真>發生咁大件事仲唔嗱嗱聲搞掂佢

話佢有認真>打咗咁多集垃圾路奇先打贏

是但揀一樣啦
請問有中字未THANKS
fb- 航海王分享區出左1111啦
fb 航海王分享區有
你兩個選擇都錯,叫人點揀?
今篇一開波路奇同五檔對拳已經睇到佢嘅實力定位
但因為個角色唔討好兼曾經輸過一次
就無視其他所有野去斷定佢係垃圾
呢樣真係大錯特錯
Cap左圖
如果將來有更多證據支持卓洛係刀神
我會鞭你地
就當尾田第日封卓洛係刀神,同刀神呢個term又柒又戇鳩,有咩衝突?
為左笑卓洛格硬講到路奇係垃圾
我負皮左
邏輯上你講得無錯
但根據我經驗
覺得呢個term戇鳩嘅人
可以話全部都係否定卓洛會成為刀神嘅人

覺得刀神呢個term又柒又戇鳩
但同時又唔排除尾田會封卓洛係刀神
我就真係無遇過呢類人
OK,我會記得你
到時一齊鞭佢地
上幾集仲有人吹佢係大將level
咁嘅表現頭馬都未必有
你係咪調轉左講 又雙重標準!?

係班累贅粉自己踩低路奇話會比累贅秒殺喎

笑係笑緊d累贅粉完全J邊樣衰邊樣
1.無認真 = 智力斷線
2.認真 = KO唔到柒左 仲比人屌

累贅粉呢單野真係惡有惡報

學佢哋話齋
柒治x累贅
天生一對
真正雙翼 今次打風都搣唔甩啦
都係個句 累贅係主角咪有機會囉

可惜丫 尼卡先係 船員全部都係配角

累贅連高少少地位既副船長都不是

想升神? 成團人一齊升啦

單飛慳d啦累贅
所以我不嬲唔認同路奇會比卓洛秒殺
由佢同5檔打到幾集嗰part開始我已經講路奇起碼勁過打完卡2既4檔先,因為4檔比凱多一棍秒,而路奇同5檔打到幾個回合仲要冇失去意識
根本卓洛秒唔到路奇先係合理,唔覺卓洛有幾柒
戰力比較個d我就唔FF啦
比起累贅 個問題根源係累贅粉
靜係上一個post 情報師又吹奏一擊秒左路奇之後
頭個6頁d累贅粉出晒黎再係咁詆毀其他角色

1集都唔夠 打撚晒佢地臉 笑死我

完全無打敗到
路奇郁得講得,完成晒任務
吹奏累贅個d笑死人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞