One Piece 海賊王第1111話情報+討論

686 回覆
27 Like 6 Dislike
3個星期未
仲有個幾星期...
甚平身為伙伴 好似未享受過被動升級既好處?
唔講克比 沙鱷 路奇,連煙佬中佬都進步左,
卡普戰國老餅天花板 無進步合理
甚平 性格悶 無篇幅發揮,尾田應該想拖多陣先比佢死?
雖然講佢會死好耐都無死到,但依然覺得佢唔死 對劇情無乜作用
上埋船都仲有人咒佢死
由魚人島咒到今日
如果唔死 都可能會寫佢離團,同魚人島預言有關
因為佢入團實在太奇怪
舵手、肥仔、魚人定位,全船都冇重複,尾田唔會寫死啦
其實甚平上咗船之後已經冇咁老正,而且外型上越畫越cute,加埋又打得,觀感已經比想像中好
前有艾斯,佢個角色寫死都唔會好睇,人氣又唔係高,羅就有可能死
所以諗諗下 可以離團機會大,如果寫到草帽團後期眾伴親離可能仲好睇
路飛理想主義害死人,信人全睇船長直覺, 隨便就捨命幫新朋友,團體黎講 十字公會更加成熟
講乜
魚人打水戰救能力者咁高戰鬥力都無用?
你咁奇怪都未死啦

Luffy = GALAXY S24 Ultra
Zoro = GALAXY S24 Ultra
Jimbei = GALAXY S24 Ultra
Sanji = Galaxy S23
鬼佬恥笑緊
Samsung 定義新 Monster Trio

鬼佬睇動畫1100話,Hype到癲左
1100講多左好多草帽團見到路飛既反應
d反應正常過漫畫好多
呢D畫風算唔算崩
好唔鍾意呢D畫風,但係但凡出現呢D畫風就俾人捧到上天
盡興到反白眼
真係麻麻地
不過呢集其他位都好正
Web系個作畫風格本身就係咁
啲動作同場面會相對自由奔放
令個打鬥更流暢同乾淨利落

缺點係要搵大量作監幫手修正,尤其係啲長打鬥
修正唔切嘅話便有機會出現佩恩嘅名場面
而家先知動畫組原來加咗野恥笑基德
其實打得幾好睇,有啲場面/特效幾似電影
動畫又做得幾好睇
其實甚平有時幾fun 之前有一排係咁串山治都幾正
海戰佢基本上T0高手上晒天花版,有咩要進步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞