[26] 電單車討論區 (132)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
sv650的確係舊車,但所有野都work,好可靠同埋價錢公道,所以唔覺得suzuki有必要update呢架車. 再加埋sv650應該會係日系末代V2引擎,淨係呢點都值曬

不過好睇你個人啦,如果想要全車LED燈,彩mon,滑離, riding mode, TC呢啲配備咁sv就唔啱你了

同埋調教得好嘅正fork係可以好過調教得叉嘅倒fork, 唔覺得係咩大問題. 況且呢個價位嘅車就算配倒fork比你 都唔會係啲咩靚野
唔該晒巴打詳盡解釋
另外想問下如果會加尾箱,sv650應該配圓圓地果款定係方形既款比較好?自己見好似比較少人揸sv650加尾箱咁,可能係我睇得少
ZX4RR
唔好買250垃圾車
假日車擺骨位?
買平啲留返舊錢整車好過啦
撞都撞爛你架假日車
骨位長泊假日車死車
D人出入都唔會理你
照撞入黎 因為你都唔會黎睇自己架車
唔會有400rr
年年都吹 年經嚟
我都想問

Fairing 花咗 諗住搵啲貼紙𢫏住佢算
其實你都預得出呢個budget,又假日車到咁來講,不如係附近搵個月租位先?
車款來講個人覺得合眼緣就得,三款車個人覺得都係差唔多
第一架車唔洗咁多要求,練熟左,個人對車開始有d要求先再考慮換車都未遲既
thx bro!諗住一次過買…順手做埋會員
頭盔未諗咩牌子
羊嚟講 除咗t max 其他根本都好廢
Goldwing一步到位
有冇巴打幫我睇車
睇完有冇下場先
想點就點啦
Ninja400 la 雖然比港女mk 揸臭左 不過學牌到P牌 代步 到出車 都好滿意 油費又平 甩P應該出6RR或10RR 但部400唔會賣 繼續代步
多謝咁多位師兄意見
如果出我既話應該試吓NINJA 400先
不過都係要諗下車位問題先

仲有一問係唔係改靚少少外觀 都會好易俾人勾車
你就算原裝都可以被勾車
仲出忍4忍5都出啦
RR好食油 當然爽好多 同埋夏天好熱 真係假日車玩下就ok 我自己都係甩P 先諗RR
其實都未必會出升級 因為部400都夠玩

開始想揸46同埋
啲錢情願去外國租26自駕算 。甩左P再諗
揸緊sv650,堅持唔用尾箱
我都係,裝個側包就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞