[26] 電單車討論區 (132)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
上邊個停車場有畫26位
POWER 6 有呀
你正常17吋鈴就有
係,同架車相處多啲一定會揸得就手啲
呢啲車真係人一世物一世,一定要趁仲有精力仲任性嘅時候試吓,比佢地震撼吓先知電單車快起上嚟係幾快
新牌想出部腳車返工代步用
筆直 2萬以下
短途
200-400cc
油耗平
保養維修零件平

暫時睇到呢部啱筆直
CB300R 201x年份

有其更好選擇
Sym 300cc羊
都係D 濕鳩台羊
咩GTS300i, 大鷹王果d
呢個筆直棍波係咪無乜選擇?
新牌想揸操下車
粗咪大把選擇,不過要預多一筆錢去整

岩岩見到MT03 16年左右都係2萬鬆D
或者Z300 都得, 仲有DUKE 250/390果堆, 不過唔好啦, 風扇水路好似都多呢D小問題
不過其實都係要預少少錢出黎執下消耗
建議唔好買D 太舊既車, 同埋買大路車練習
練完之後放返出去都大把人接
每日80km左右,部車細啲個心會唔c服
cb190r算唔算大路?
28car見到2015-2021都係萬鬆啲,應該唔算舊?
有咩評價
咪數上得咁快, 唔驚車價會跌好多咩?
想請教下點樣揀二手車點樣分辨嗰部車多唔多嘢整?
190R 唔考慮啦
雖然全部D 件可以淘返黎
不過真係好L 流, 好易生鏽, 正經買部03 , Z300 果D 仲好玩
揸得都唔好諗2手價
唔買就唔會跌價
https://youtu.be/MmaydEK7cRM?si=7RhdKS4DiE8JZehd
日本仔勁有heart, 佢仲有幾集
你應該都係日系4缸啦
佢有教4缸同v雙揸法特點
勁佛
邊部
幾好睇
應該係呢條片https://www.youtube.com/watch?v=CO_hkGgZUiY
V Twin同而家摸索緊嘅直四係真係好唔一樣,跟牌行都feel到,直四好沉穩,因為引擎慣性嘅關真係要啲力推佢,因為引擎闊咗對腳真係要貼住架車帶佢入去,同埋傾側咗仲要再等一拍個車頭先會指埋你要去嘅地方,V Twin明顯係一瞓車頭就開始郁,但係同時成架車指向都有啲浮嘅感覺直四一瞓就全程定係條線,V Twin彎中都仲有啲郁嚟郁去嘅空間好活潑咁
好似有啲1999, 其實只係想講個感覺好唔同
抄牌還好
咁周圍擺都得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞