[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機 (146)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
1964 Ears Quad64A舊名

當年我先係初燒,見識太少
我都重用緊V6
有無師兄有玩開平價耳機?
諗住公司用,愈買愈想繼續試
諗緊好無買Nicehck MK4或者Moondrop Aria 2呢類1000蚊樓下
唔好嘥錢啦
唔係叫你揀隻‘旗艦‘’萬萬聲嘅 但揀隻啱嘅真係鍾意嘅 仲抵玩

班鬼佬入埋堆幾百蚊嘅大陸嘢 吹到天花龍鳳
打完卡都唔知有冇用多一個星期
儲儲埋埋都夠買隻好嘅

貪新鮮感呢家野只係無底深潭
戒得就戒啦
D下欄嘢係玩到冇嘢好玩先買個開箱feel
香港都有個alex yan
咁撚多隻耳機邊有時間聽曬,買返黎都唔係用
Dap插天線+老鼠尾
果d打手梗係懶係好似成日換咁唔係點水鳩人
插天線?
咩料?
接地個隻插 仲要插夠幾條 搞到成部大哥大電話咁
I see
條傻鳩見窿就插
一部n3ultra睇到香港代理得淡笑, 知嘅自然知道, 唔知道嘅我只可以透露代理連大陸個價都想管埋
好耐冇見呢個舊名不過而家好似少左人講64咁,提嘅都係ve/ee咁
代理支那品牌根本就戇鳩
以前就話多人玩又未必個個識自己買姐
而家根本鬥唔過支那
Android dap 買港行都有d理由嘅,最少而家多數有google play,好過用d不明來歷app store
同埋d貴機為左維修唔使拎部機上支那寄就買行
新入坑, 我係用電話同電腦去聽歌同打機, 咩歌都會聽下咁, 係咪買1000~2000已經足夠?
又進化

4/27(土)開催「春の #ヘッドフォン祭 2024」#FitEar ブースは6階602ブース番号21です。今回は335DWの進化版「MH335DWEX」を5月以降の正式発売に先駆けてご試聴いただけます!
fitear.jp/music/cn1/2024…
イベント詳細はヘッドフォン祭公式サイトでご確認ください。

https://x.com/fitear/status/1779011027667214825
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞