[請勿買行貨]Fujifilm 討論區 (97)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
有無人舉報ICAC
2024仲ICAC
想問capture one 係咪要課水先有得用 之後又話fujifilm user 有得免費用 click 入去又話得3month free trial
tb 買老番lor, 個express free 版完左
Lightroom 入富士raw 係咪會唔見左個preset? 之前入過一次覺得啲色好似唔同左
咪on9 啦,依d 都冇公眾利益,私人公司想送曬卑自己人都得,關你撚事咩。香港客都做慣狗,卑人撚,食野又智商稅
有啲on camera settings係LR冇 咁果啲唔會keep 個film sim正常應該會keep到 同一個film sim, LR同直出都會有色差
Thx
佢仲要唔係抽獎,佢抽黎賣俾你
呢啲限量版當抽居屋咁
抽中當fujifilm送錢比你
咁咪唔好比人抽囉,抽左又內定咪即係損害公眾利益,時間唔係錢?員工拎去炒係咪利益?

做咩咁想幫人洗白,你有份
下,私人公司無賄賂?
人地好叻架,希望佢地有咩事唔好請律師,自辯唔認罪,咁樣同個個官解釋
gfx100s 起左價?
之前都係見2萬頭
咁叫洗白?
你on9?
你就真係咪on9啦
剩係私人公司都可以查, 公司上頭唔比佢咁做但私下放出黎就已經查得架啦 入唔入到罪就另計, 但係就一定可以煩鳩香港班富士代理入面既賤人
大把人狗衝左
國行29900$
人仔?
本身用緊sony,
諗住拎黎做玩具機, 我買二手算啦
二手22k hkd, 50sii 14k, 全部gfx 都係腰斬,買gfx 都係真愛
星際? 諗住2萬買返部黎玩
yes, 任買,冇人炒,低位見過19k gfx100s, 50sii 見過12k
其實想問gfx 啲鏡有冇好似啲機跌得咁勁?
gfx 80mm 由17k 跌到13k, 二手10k 買到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞