[請勿買行貨]Fujifilm 討論區 (97)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
萬六買到水xt5+定焦鏡仔
帶支定焦1.4夜晚用
開心過一個得個睇字嘅傻閪
x100vi for family trip
我有諗過係開頭1680 / 1850 ,之後買支等效50光圈嘅
鏡坑,好彩富士唔算多
又唔係無咗部x100vi就無相機影相乜你唔炒價買機無相機用咁陰公咩?
做水魚炒價買你開心咪得囉,炒鋪都好撚開心
不過係度大家笑柒你傻閪水魚啫
戇鳩仔
我笑番你無錢買機姐
平常心啦
你覺得值咪得 每個人心目中對一樣野都有估值
老實講萬六七玩開相機嘅都會俾得起
有人覺得唔值咪唔值 你覺得值咪值囉
Enjoy
#67重喺到求屌醒
依家調番轉笑尻人窮
師兄追得咁貼
提多次大家 澳洲算係易買 去開旅行 朋友係果邊嘅
不妨試吓
講多次 4月中會翻貨
Amazon返親貨都係銀色
焗住買咗部銀色
係想買個哭都冇貨
食炒食到咁串好難唔留意佢真係
食炒咁撚柒仲要上嚟講懶係威
好心咁撚柒就自己靜靜地收埋用啦
有啲羞恥心嘅,人地問你點買都淨係敢答「係水貨嚟」啦
最白癡係真係有啲傻柒以為自己依家有得用等於威完全中晒富賤香港圈套,依家拎部x100vi出街用,比人笑你食炒水魚咋呢啲人唔用力笑鳩佢,真係會以為自己好有型
最撚白癡係笑人窮萬六蚊買部相機幾撚貴呀係用嚟買炒價機弱智咗少少啫
澳洲買其實加加埋係唔係都要15k
其實拎出街係分唔到v 同vi, 唔通走去zoom 人地個圈有冇紅色咩😂。

btw 香港富士係咁搵d KOL 係ig 賣廣告,真係好撚煩,我咪食炒價16k 買左國行lor, dllm 咩
富士之前有出鏡頭問調

話想出新2.8大光圈鏡頭
香港代理賤到
kol 就有貨
一係就後門俾晒啲街鋪
睇你地無機用係度憤世嫉俗係幾爽嘅
當然我睇法都係咁
長遠都入富士坑諗唔到點解唔買部可換鏡嘅旗艦
xt5嘅chip 同cmos 係同100vi 一樣,ibis 仲高一級

呢到諗住買100vi 嘅師兄基本上全部都係諗住雙修副機
其實唔存在窮買唔起

買完你自己爽就好
limited唔係開晒估咩, 點解咁少放出離
你仲未明
其實笑既係你態度既轉變
你第一次求屌醒即係你心目中都覺得唔值/唔係你一定要得到既嘢
如果好似上面另一位師兄咁 佢直接一出就衝咗然後直認太想要所以食大陸炒 都唔會有人講啲咩
你搞笑既係左度右度食完之後反而優越感上腦笑人窮個回應先惹到其他人屌你
香港Limited 已經開左? diu 唔見有講點賣?
有無師兄師姐可以分享下用xt30ii 或者其他無防水滴嘅型號影上山霧海?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞