[請勿買行貨]Fujifilm 討論區 (97)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
外國巴嘅話我覺得hyperion_camera_straps啲相機繩都唔錯
應該係手柄整花嘅,我以前部xt-30個底就係手柄整花咗
好,唔該晒 啲色都真係幾好
順便睇埋先 唔該!
Me smallrig
似啦,個位花喺圓形上螺絲嗰個位
我自己都係戴緊佢,貴係貴但靚同穩陣
比人撚到block9人
萬六蚊嘢笑人窮 on9 真係唔係扮,為咗死撐可以去到幾盡
曾經我都on9想xt5 downgrade落x100vi
貪輕便+內閃+靚仔
但真係接受唔到支23
閹割咗4000萬像素同新processor

每個人要求都唔同
冇乜必要踩嚟踩去
但絕對唔可以用部x100vi踩低部xt5
依邊少人post相,係x100先多人喺度辯論
已經廢事同條白癡泥漿摔角一開始「求屌醒」搏拎認同,都係等人留言「覺得值咪買」,「ching你rich咪買

佢食炒,覺得大拿拿拎16k出嚟買到部x100vi,gel埋頭上嚟連登講,諗住大家實鋪晒紅地氈,大讚「ching rich」,「咁快買到好威豬呀」,「好撚羨慕你呀
但結果比人一面倒屌,咪唔憤氣囉

事實落到呢啲價位,貼近全球炒價一定開始會有啲傻仔接貨,但食炒還食炒,覺得食炒買好威又另一樣野,一定要用盡力恥笑呢啲傻人,去抗衡炒風。富士都當係luxury? 咪撚玩啦真係用部貼牌Q3都無咁柒
呢個真係得啖笑,駁都嘥氣,唔通話自己有咩咩機咩咩鏡咁老撚土咩
攝台巴絲,求其打開個防潮箱數兩件都唔止呢個數啦
依個先係問題,咁撚多錢多傻仔入來搞彎富士個場
襯衫機富士:wfc
無機係手唯有上黎講第二啲野正經討論番啦好無呀
跌到仆街了
銀色行貨 上網 17-18000 都有
炒狗dllm
PRICE.COM睇仲係19000UP喎
等原價先報啦,貴一蚊都唔買都仲係未掂到部機睇個睇字
反而想知大家有冇啲好用既富士recipes 推介
旋拍d蟹貨 愈跌愈低 因為無人買
聽講反射鏡都唔會好sharp
聽講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞