[請勿買行貨]Fujifilm 討論區 (97)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
就係呢款 仲有好多其他唔同texture
自己用緊燈心絨果款
啱啱好放部x100 分隔果度放粒電 放包紙巾
咁講唔貼切 加大真係多左薯條汽水
不如話去universal studio玩mario kart排3個鐘 vs fast pass
True, 食炒就係等如fast past, 用錢買時間,可能嗰位師兄接觸得野少,錶如是,波鞋如是,見怪不怪唔明有咩問題
$16.5k學人講錶
2024年3月最佳笑話之一
你講得啱
我突然醒起有個hellolulu擺左喺到
實係我地接觸得少啦,拎唔到$16.5k食炒=窮撚
加大起碼叫有增量
完全唔明佢個加大理論點套用落食炒到,不過佢可能又話忙緊扮睇唔到,等聽晚再覆
佢講左成個post 仲係條氣谷住谷住咁
好心食完炒就算啦 用啲時間鑽研下部機好過啦

事前得部rx100m3 應該都係對攝影唔算話好精嗰啲
機頂轉盤摸熟下點用 研究部機啲制點set 先方便
拎部機出去影下先啦
好過日日上嚟笑下人窮撚 萬6蚊買到就人上人咁款

事前就覺得食炒on居 食完炒就係用時買時間好精明
話上嚟想學嘢 除左問配件之外都無問到啲咩
買個紅A啦
加個hakuba 濕度計
寄海運三個月,濕度冇變過
買個電子櫃算 唔係好貴
瞓醒,仲講緊M記加大
有機出去影多兩張相,po下圖好過啦
一問就起晒鋼咁傻鳩前傻鳩後點討論
我諗要等你地正價買到機後先可以正經討論
富士炒機比人講左幾耐,乜原來等正價係有問題依家真係咁撚多死傻鳩玩富士,唔怪得愈賣愈貴
可能你係覺得有人炒價買打左你地尖所以咁嬲我明嘅,但係而家個世界係咁 ,萬幾蚊野邊個人比唔起,係睇有幾捨得嘅姐,睇開啲啦師兄
#353 & #358
萬六蚊就咁撚搶口係到串人窮, 比人屌都咁都正常啦
睇開啲啦師兄
萬六蚊其實真係串唔到人窮,覺得比人串親好嬲好嬲嗰啲人。。。
或之前 咁以前買過xe2算唔算
2邊都有啲on9
食炒真係等如fast pass
唔通環球影城賺你就好有道德咩

一邊就食完吵扮叻仔
一邊就以為自己唔買可以阻止到炒風
大家最後目的都係要買機,用唔同方法姐
一個用錢換增量,一個用錢換時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞