召喚痴線西 (251)

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
佢應該都冇玩小紅書?
咁細粒應該唔會係啩
但平心而論佢啲女家教好好又成日daddy mommy咁叫
聽到心係會甜一甜
係咪仲係同一個男友?
佢之前ig reels咩in hk we don’t say xxx we say xxx個個都係抄人㗎啦 條女真係好撚冇創意
富二代 做屋企生意 + 物業收租

超級闊佬 個樣又唔係太差 人品又好 唔怪得個師傅叫佢揀佢
條友同CTY 係frd 之前玩開嗰班得返佢兩個咁MK
真心咁多個入面,佢真係教得最好起碼有禮貌先 唔似popo嗰啲
應該無
新仔啦,見佢同Kim (ex)都unfollow左
之前個個好似分左
你真係痴撚線
佢啲打扮真係好撚柒
啲大陸婆又係好鍾意九唔搭八戴帽
難怪 佢都唔會揀個無錢既

10年就話自己係老司機
下架車係唔係送俾Brandy Lam揸
林先生真係好幸福
但點會對架BMW有興趣 車頭前面嗰兩個大鼻窿越出越大核突到死
佢個「系」字真係睇死人,係唔係唔識寫啊?唔怪之得平時都係Brandy教啲女做功課啦,自己就喺隔離影相打咭讚吓老公咁囉
同埋佢有幾攰啊?對比起其他人日日一至五要出去返工,放完工又要自己煮飯同湊小朋友/睇功課,邊啲人會攰啲?好似已經唔見到間朱義盛同淘寶衫有生意,都係間唔中sell吓d skincare product/facial咁,佢對攰嘅定義都幾特別
^鼻窿
佢隻眼做咩愈黎愈細變矇豬眼
佢哋已經唔洗返工 冇野揾野讚 陪個女又讚
人哋依家賣下啲機做facial 賺好多
咁都唔使搵個新AC吹奏條水魚 佢人品梗係好啦個老婆出晒名冇腦花樽咁都肯接貨又肯科大水
佢兩個女好有禮貌 同埋兩姐妹感情好好 大女仲好生性
本身sue同細佬關係都好好 雖然唔靚 但係有家教緊要好多
點解佢d皮膚可以差到咁
平時相重P
仲日日係到sell facial話效果點點點
都話晒考到HKU full scholarship同埋自己有創業叫有d野搞下,唔次佢呀妹咁無所事事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞