召喚痴線西 (251)

1001 回覆
18 Like 2 Dislike

次次啲KOL話人哋話佢似邊個明星有邊次真係似
其實咪又係想人話佢似攞嚟打飛機
好老土呀學埋曬屎盤啲嘢
下。。。邊忽似
佢臉大咁多
邊忽似
姣雞
宣傳嚟咋嘛 片尾播佢首新歌
咩叫自己無刪去就消失?ig成日審查佢啲cm??
講到自己咁唔物質 又講到無左望海樓?
收皮啦你
你無左你老公咪又係on99既mk KOL
之前有另外一個post 講佢隆奶 佢話唔知食中醫or針灸按摩變大😆
想知佢老公咩料 又唔覺得佢嫁左豪門喎
似serrini多啲
之前無意中㩒到佢老公個妹IG
影過下屋企,似窮鬼MK仔個啲
Cty本身家境應該仲好過佢老公
瘦版呢個真係似
有印象
唔係啩佢條改造片又話老公屋企有家族生意要打理所以先搬去山旮旯
人地講到老公有生意要打理搬去廢屋
Cty 家境都唔會好得去邊啦
佢老公成個扯線公仔咁
得呢啲無腦既所謂有錢先會比呢啲上唔到枱面既臭雞岩
30歲人但係個腦仲停留喺15歲咁 無論你去幾多旅行整到間屋幾靚只要一開口成個人設已經崩壞咗
屌 我第一眼都覺

呢張睇仲似
唔係講笑佢成日咁自滿自己成就 都唔知做左幾耐雞 最後搵到依家個個肯埋佢單仲教人投資努力爬上社會地位咁但點知一開口就自以為是的見到人地係到講$5000只能住劏房 人地話佢住到殘村屋講幾句 就話人地怨天尤人 羨慕佢鬼得閒羨慕佢咩又唔諗下自己有幾柒mk妹無乜腦係真
用錢解決問題就不是問題用錢買幸福更不是問題
建議你啊 cty 去玩小紅書啦包你更多人支持你Mon連登Mon得咁實

又教人慳錢?咁快改口啦
唔係好鐘意用錢解決咩
2017年留言
CTY真係好寸嘴

女神係IG Story出左篇文大鬧質疑佢既人,仲話質疑佢既網友係「無家人無伴侶無朋友,係零」,叫佢地「回頭是岸」添。

https://ent.fanpiece.com/sayltttlewords/IG女神疑似隆胸-因為一張相引發網民熱烈討論-c1296187.html
係咪屋企樓下間士多要打理
一齊回帶吓佢啲「按摩豐胸」前後相

個假波邊硬撚到
佢同酸黃去上下堂 提高下自己eq 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞