召喚痴線西 (251)

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
狗妹 台灣市場好大
最撚搞笑係佢話自己信左佛
成日話做人要慈悲同埋善良
依家俾人潤兩句就出story圍爐屌鳩人
話人地井底之蛙/思想狹窄 我對住CTY真係大開眼界未見過信佛嘅人講野咁難聽同刻薄
佛教修行唔係抄下佛經po ig同埋係ig分享下教義就算信佛連普通積下口德都做唔到點樣發展到慈悲之心
屌啊岩岩先睇完仲有 點知條臭雞mon呢到mon到實一實個story講到自己唔為錢咁 但句句都係錢錢錢
按佢講$5000可以租到唔係劏房既屋 想問下呢啲所謂女強人KOL 點樣搵到啊
不如介紹下一班劏房租戶?知你mon緊啊 臭雞
人地老公因為生意 要搬去鄉下地方 無左望海啊 要裝修完先講生意未撚見過老婆咁樣威脅老公 定係老公家陣生意失敗要你放左望海樓幫補填數啊
拿….信佛可以仆街 但未見過佢信到佛信到話人地思想狹窄井底之蛙 仲講到$5000可以唔洗淨住劏房
仲教人投資?臭雞CTY 你最好投資咪釣金龜囉
佢啲fans同佢一樣價值觀 CTY女強人啊唔係靠男人發達嫁
Cty係咪之前教人講英文/chok到自己英文好似native咁
好似係有教唔太記得了 佢比我印象係臭雞 釣金龜 做打造自己係女強人 男人要靠佢個種臭雞
好心佢唔好再打埋啲19文喺度扮嘢啦仲叫人唔好堅持在生活費最貴的城市居住,白痴而家人哋講緊租樓都唔掂,點樣移民?搭大飛偷渡?

佢個格根本就仲係個無知EQ低不學無術嘅MK嬸,一路以嚟啲柒嘢真係多到數唔曬:仲記得自稱素食者影相又影埋隻火雞;又偷人哋啲芒草相扮自己影;又話按摩豐胸

一睇就係自以為是港女臭西格
點解老公會咁撚蠢幫佢埋單
整容前後?
Liz 算係beauty vlogger 入面first tier嘅youtuber
所以一條YT片一定收得唔平(估計一條2-30萬走唔甩)
佢一個月出5個廣告都成球啦
未計佢其他business/收入

利申: 做過廣告行業
雙眼皮係整 牙係貼仲叫人去深圳貼 面打過好多針自稱係醫美
佢好似之前做空姐 之後變左出名既kol就開始周圍搵金龜佢目標清晰
佢都好多柒事,首先讀英文興趣班就好似話自己有咩劍橋資格
然後最開頭同個mk仔結婚,跟住唔認,中間轉過好多條仔,買埋架車送俾其中一條仔…
近幾年無啦啦信佛,興打心靈雞湯,扮睇好多書…
然後老豆好似當差,移民咗去英國,又扮屋企人移咗好耐咁,成日要去英國探親…

其實見佢最初d朋友走哂,結婚得個兩三個做姊妹,就知佢份人難頂
唔係幫佢平反,佢老豆應該係做入境
同事同佢屋企人係fd
之前CTY仲同緊佢ex一齊果陣想ex送個chanel袋俾佢
佢ex冇錢買但都送咗個二手chanel俾佢
最後佢都嫌人窮分手
之後仲好快同左另一個有錢仔一齊仲隆埋胸
N年後佢都仲好嫌棄個二手chanel仲擺上ig story到講
仲拎曬佛具用品幫個袋超渡
就算唔識佢個ex隔住個Mon都覺得佢閪
信佛信到佢咁乞人憎
Yu老公係當地有牌建築師(定咩咩師)
本身都搵到錢 加埋Yu開marketing公司 佢哋收入一定唔差
曬小學雞考嗰啲British council cert 只要你不尷尬就係觀眾尷尬
唔係空姐啦真人好矮 好早期玩ig嘅所以kol就撈咗好多年 之前睇新之城定旺中開賣衫執咗之後就開淘寶店 都摺埋左學人玩美股aka投資錢搵錢!
入境有冇宿舍?以前佢住火炭宿舍
Rank係咩老豆做入境點會睇得去新抱

TY都好串吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞