召喚痴線西 (251)

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
我估本身嗰位絲打應該都係想講呢件太似底衫

上年成日係屋企樓下見到佢同煌兩個陪老人家飲茶
都係著呢件&著嗰條超短牛仔褲
估唔到佢素顏皮膚好黃暗沉咁
唔建議貼link 益狗妹view
Btw 如果要睇 2 倍速好似唔計

利申 唔會益狗妹
員工有出差需要嘅話 公司係可以交少啲稅嘅
喂呀 大家咪比view佢啦
就算依家係興就咁著啲bratop tubetop出街
都有分件嘢有冇design嘅
而嘉樂仔呢兩件就真係好似打底衫,旺中味好濃
佢呢條無論係個cut 同隻料都係底衫
佢應該係想講條街叫沙田坳道 但喺黃大仙
感覺上ig youtube都係假象 eg Emily啲片filter開到超勁,諗諗吓邊有可能個個都皮膚咁完美
自從睇完Cher Cher 呀圓 kat 碌對方信用卡條片就對Cher cher 冇好感 個格好西
邊條片
勁誇張
我見potatofishyu返香港都係一家4口逼係爺爺麻麻屋企
爺爺麻麻太麻去澳洲探佢地都係逼晒係佢地間屋到 本身仲有婆婆一齊住
同意絲打話佢有錢中意點洗都得
但成撚日一邊扮貼地一邊坐business就誇張左
polly都係坐business 去旅行同返香港 人地都好誠實話只要價錢唔係太貴都會揀business 方便自己同舒服D
狗妹D形象工程開始too much
其實都幾失禮
佢兩個朋友都叫有打扮下 一件正常既top去一間靚靚地既餐廳食飯
嘉樂仔就著件背心仔出現好似做完yoga衫都廢事換就過黎食飯咁
佢D片成日扮大頭蝦開朗活潑type
有冇諗過係件藍絲中女冇咁多budget飛j同住酒店
Nicole好似係之前幫佢哋網店影相
覺得佢都算ok啦同鍾意笑
唔知呀yu同狗妹分別實際搵幾多
狗妹我冇睇 但單憑佢簽左咁多人同埋佢洗費我估一定過十萬一個月
呀yu同老公兩個都係老細, 有自己公司同員工, 雖然係細公司, 但應該都唔會太低收入, 另外佢地仲有經營airbnb,同埋呀yu youtube既收入
咁樣相比我估呀yu應該比得起 只係佢冇比
藍絲中女同狗妹冇可比性
1 狗妹youtube起碼一二線 唔係收得平
2 狗妹係藍絲中女老闆 藍絲中女接咩job狗妹都有水抽
3 藍絲中女一家要交澳洲稅(assume不逃不避稅)
4 澳洲係長途機同南韓中短途機先唔講j連y class價錢都差好遠

狗妹搵得多又捨得洗錢係事實
記得之前有人建議佢叫Uber 唔洗租車
佢又一大輪廢話合理化自己啲離地野
Book左間2房既apartment 又book多間1房apartment 話方便自己做野
直接話想同小巴西有空間扑野仲好
佢去嘉殷婚禮都係差唔多
佢係咪以為自己好撚靚
唔洗點打扮已經好有物質
之前隻貓嘔,佢都係拎住cam 影住執啲嘔肚物,點解第一個反應會係拎cam 先唔係會好擔被貓貓先?我之前係yt comment 講過但比人話我係hater
認同呀我都係養貓 見到佢用手執貓屎 勁奇怪 正常人都知用錘啦下話
鏟先岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞