召喚痴線西 (251)

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
一開口真係搞唔掂
有條片講買左咩名牌野
話提升自己氣質
對阿圓零好感 啲片勁悶 同埋感覺佢玩唔起
之前有條片 又或者碌卡既 由頭輸到落尾
黑哂面
pkj story 係咪影到popo露點??
唔知點解Kat出親片都會有留言話佢好勤力
明明佢次次出片都係廣告咁濟
啲idea同方式都係差唔多
睇開頭就估到內容係咩 邊個位係廣告咁濟

開頭自己對鏡頭講個日有咩行程
出門前對鏡化妝(化妝品廣告)
出門前洗頭(洗頭水廣告)
同南叔發掘新餐廳食飯(減肥產品)
户外活動ft南叔(護膚品面膜廣告)

有人話佢唔想條條片都係廣告 所以會隔住一條日常一條廣告咁出
但好似係為出而出咁 啲觀眾就講到每次都咁好睇
我反而覺得越嚟越悶
但話佢悶 佢又話自己無團隊
好似暗串有團隊嘅YouTuber 啲片好睇係因為靠有人幫手咁
好早期睇佢啲片 覺得佢對住男朋友定老公都係西聲西氣
雙眼皮勁似割
Chercher同suenn一樣日日嗌減肥但狂食
擺張相既意義係咪覺得影到自己好索
唔好哂
有啲唐味
以前我媽話啲人成日化妝一落妝啲皮膚就係會好黃暗沉,始終化妝品都係化學物品嘅一種
狗妹成撚日有廣告
一個廣告都幾萬啦
月入幾十萬應該走唔甩
唔知佢係韓國或香港有冇交足稅
CLS 假波珍咁都照post
已檢舉兒童裸露
冇睇好耐 居韓kol最懶最廢係佢 賣廣告條條片都一樣formula mira都係拍廢片不過勤力咩狗屎垃圾都vlog下 睇得出係有心撈
有youtube片做前後對比,
上面都話係頭髮遮住
無削到骨
真係勁
kat儲落個堆fans 會不顧一切地支持佢啦

所以就算d 片內容麻麻地
都照舊有大把人支持
佢真係clean fit又唔得
Dress up又唔得
由平日打扮 到結婚相到婚禮
都冇一樣野係靚 taste差到不得了
其實諗落佢同酸黃會fd都合理
兩個都係用名牌堆砌自己形象
攞走佢地啲名牌就不外如是
佢好似都27 28歲?食唔到幾耐青春飯
成個蘭西咁
佢件衫50 衫三件葵廣買打底衫黎喎
關清朝人咩事
呢排睇emily 點解佢化妝個樣變怪左
係咪佢冇打陰影 個鼻樑冇左搞到佢對眼分到好開 好似個黑人美人魚咁
Mira賣廣告d手法都愈嚟愈似狗妹同Kat咁
去街前化妝嗰陣講自己皮膚點點點之後就到廣告
三件都係一擔擔標題黨外國老公混血女兒韓國人妻
只係狗妹mira出片出得密 觀感上唔係hea9班觀眾 kat廢片睇完都冇記憶點 你飛咗廣告部份條片已經完咗
成日話想生生生,食巴西腸食上腦
長遠嚟講,又唔諗下自己老公幾唔可靠
話就話呢幾年靠拍片揾到下
唔知幾時到佢做雪姨2.0做過街老鼠
以為做埋經理人懶有打算,有咩事都有後路養巴西佬
但簽埋哂堆接近無咩人睇嘅八婆二打六
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞