召喚痴線西 (251)

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
咁仲講咩基因好
新女又叫Natalie?????
但佢未整前個底都好過大部份人喇講真
睇佢孖生細妹都幾靚呀
再加上佢成個package,高度,身形,人品,談吐
見佢份人好似幾努力同踏實,又好俾心機學廣東話
同老公睇落都係恩愛,唔係吊金龜
淨係呢度加埋,咁都唔叫基因好,絲打要求都好高
仲以為佢以前就係咁既樣添 佢係元祖級kol
就算整咗都生到啲仔咁得意本身個底唔差啦
冇,但係detail仲記得,係rosewood求,Christy Lai都有幫手,佢負責拖住Katrina係樓下點知依家原來反左面不過佢求婚好普通,佢生日大陣仗好多
佢根本都唔愛條水魚 明明自己家底package已經好好 都要搞到自己咁醜怪
冇話佢基因唔好 不過對大家嘅差別對待好奇啫
其他KOL整容又唔得 Elva微整又得
Btw我係有棍的
主要係人品
你睇關楚耀老婆一無是處 點整都係mk妹 呢啲真係唔笑?
基因好唔好睇佢兩個仔同屋企啲人就知
之前youtube加拿大啲vlog片裡面出現其他屋企人嘅小朋友都係靚
完全唔覺得特別好不過呢啲嘢各花入各眼
你睇吓其他kol啲小朋友就知未到bb廣告級但一定係唔差
叫你讚可愛你都唔會覺得違背良心嗰款
就好似你唔會講得出suenwong同ftm個b可愛
同sue chang啲女比起真係
視頻

木魚真係好似小斯 返唔到轉頭
又係呢個袋
melody同屎盤邊個隻眼可以睇嘢多d
老實講我認我對elva同其他kol係有差別對待
肯學廣東話已經加勁多分,仲要真係靚
人品好自然會有人欣賞,唔太樣衰都會有人讚
相反啲整容樣但係格衰嘅人就幾靚都會喺度被追擊
其實都冇人話整容唔得?
好多kol都整容喇,酸黃呢啲都係整架
但都係主要俾人鬧佢個人閪
主要俾鬧/笑啲人
整到好柒
整到直頭換咗個頭
整到成舊膠咁
整咗又唔L認,仲要鬧返人轉頭
個人閪到整幾靚到想嘔

咁Elva上面一樣都冇中,個人又冇柒嘢俾人笑
依啲咪觀眾緣
比佢賣廣告都gur 啲
唔似倒米酸黃豬西
冬天衫夏天袋
袋入面仲有個袋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞