召喚痴線西 (251)

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
佢想行clean fit路線但著到勁mk
反而我覺得佢宜家專簽Ruby, potato yu呢類”移民”,小資女,懶貼地同觀眾有好多互動嘅女,呢班有好多固定觀眾睇
就係老公冇用襯呢幾年多廣告贊助先係咁生 狗妹本身醒目嘅就算唔撈yt佢都會搵到野搞 淨係識飲飲食食買名牌嗰班kol就真係要擔心下
初期都有睇佢,但越睇越唔對路
本身個樣就以經醜,再加埋佢嗰種自卑變自大嘅西格,真係好趕客

初期成日話自己唔好名牌剩剩,唔係淨係dyson先吸到塵,自己用普通牌子都一樣好好
後嚟收入好咗啲,咪仆到去買dyson
原來當初係買唔起先踩人,憎人富貴

又成日一副扮曬轉家好識飲識食,嗰個樣拍得住酸黃

明明佢好早期講過佢老公Alevel都考唔到大學,之後又asos、又top up,轉轉折折先去到塔斯呢啲鄉下地方讀碩士
依家環境好啲,就成日吹到佢老公咩建築師咁,好煩
冇睇佢條片
見上面絲打話機票2萬
即係佢一家3口+姨姨坐business先2萬?
有咁平嘅business嘅咩?定一個人2萬?
如果4個人business先2萬又好抵屌喎
呢排係有啲絲打一有咩唔啱聽嘅嘢就屌人係清朝人
佢呢排成日自稱島民島民 好愛塔斯呢個地方 但又搵香港錢 2019叫佢發聲又覺得自己冇呢個責任 唔中意香港又要返黎搵錢
算啦唔好同阿嬸計較
記得以前佢有提過,佢喺香港有買樓收緊租?

佢好似都係90年咁上下?30幾都叫阿嬸
如果係嘅,呢度所有討論緊嘅ytb9成以上都係阿嬸嚟,未係嗰啲都好接近
同埋黑唔黑人憎同佢年紀有咩關係
80後 兩公婆個樣似四張樣又衰一副old seafood格 以為移左民好威 睇嚟都嘥氣
其實重點係好樣衰 見到個封面都唔會有興趣睇
真 其實應該都係三十頭啫 塊面d 肉鬆到
D 牙又哨
唔知係咪住得韓國耐左 佢又肥 而家成個啊珠媽咁
咁睇錯啫
好好笑
佢地91年架
之前番香港賣咗啦 唔洗咁神化佢
冇跟得佢咁貼,唔知佢賣咗啫
咁都叫神化佢
其實都2024年 Sensory play喺香港都好流行
Yu嬸係要講到得澳洲先有咁

佢不嬲都好大鄉里出省feel,但又要去到邊都扮專家扮有品味
chercher典型單眼皮+眼細仲要豬膽鼻 都叫順眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞