召喚痴線西 (251)

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
Christy Lai出晒名鍾意黐住啲有錢人攞着數買嘢俾佢
Katrina係咪終於醒?
Christy 呢排條條片都單眼似抽筋
30歲人先嚟扮可愛 佢以前cool cool 地 real bitch face啱佢多啲
家樂仔成日出片教人真正既韓妹係點著/點打扮
我真係呢幾年都無見過有韓妹整咁誇張既睫毛同著到咁短既裙仔 /短褲 香港妹豬都已經唔會咁打扮啦

早排無聊睇左一條oyan段片講韓國hit d咩 都有講韓國係興比較causal/型格風
但係oyan仲柒
咁係個樣問題我都唔覺佢打扮好睇
只係佢唔會好似家樂仔咁樣扮專家咁分析
比人點講自己一件事
但話自己媽媽真係會即場開佢拖
其實pkj老母唔似係咁cheap 只係一個有口音嘅阿嬸 之前同太risk家人傾禮金都話唔收唔係賣女 老母又係深水埗派飯

我感覺pkj媽係錫佢咩都支持佢做 幫佢影雞相又拍片 而pkj拜金格純粹係細個自卑多過老母教
絲打你一定係好後生
christy lai出左名好多年㗎啦 大概係初代ig女神/以前a&f女 行abc路線 啱啱入大學嗰陣已經整容 嗰陣都算大件事因為未有而家咁普遍 又係話佢阿媽又由細教佢要釣金龜咁上下
生唔生到要試過先知 酸夠話自己多囊啦最後咪係有兩件
咁而家個包生算唔算金龜
專登走去search 搞咩佢而家個樣咁怪 整容後遺症? 啲片講廣東話扮有abc口音好難頂
啱啱想講,又升職
歐陽白露 Liz
親阿哥 歐陽德由元朗警區刑事總督察
升職 新界北總反區三合會行動組總督察
狗妹阿哥經歷咗721 有功

而家又升左
程氏姊妹好似已經算係名媛圈最隨和最唔mean嗰幾個黎
每次同屋企人拍片都冇佢啊哥份
食所謂團年飯都冇 洗唔洗咁收收埋埋
真同假abc玩唔係啩
佢兩個唔算係名媛啦
係唔係要改post頭
咁如果心臟有事,又同多囊完全唔一樣嘅
多囊係難受孕,但陀同生會有嘅風險係同健康嘅人一樣
心臟有事就真係搵命博,由陀到生都可能會出事,真係可以命都冇
其實想講好耐…. 佢啲衫 成日細細件 明明唔係跌膊都要扯低一邊 之後又小短裙
再加個名牌袋 真係好似啲比人包既女
佢真係無咩資格教人襯衫 似足韓國企係club門口 等比人帶走個啲
jadelam宜家頹到去旅行要搭簾航咁慘?
我記得以前佢都會坐下business架
冇人贊助佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞