美劇集中討論區 (77) Ripley | Fallout | The Sympathizer | Hacks S3

458 回覆
12 Like 0 Dislike
最近無意中開左套劇 -- Gypsy
Naomi Watts真係好靚女
劇情好正好情色又好迷離
Apple TV+ 愛情懸疑影集《殘句線索》(The Last Thing He Told Me)在 2023 年以迷你影集形式播出,但距離首季完結近一年時,該平台宣布續訂第二季,找回珍妮佛嘉納(Jennifer Garner)主演。
《殘句線索》改編自勞拉戴夫(Laura Dave)的小說,第二季背景將以 2025 年將出版的續作小說進行改編。

呢套都有得renew仲要第二季係會改篇未出版嘅小說
雖然佢好似係最多人睇嘅apple迷你影集, 但小說同第一季評價真係好普通
請問這裡有冇負責人
HOTD 出左trailer都冇人po

Indefinitely?
未拍已完
樓主咪負責人
btw 等緊 mbf trailer
之前睇咗一條
TEAM Green好似係新
我得HBO GO, 已睇BB, BCS, GOT, Succession, Six Feet Under, The Wire, This Is Going to Hurt, Chernobyl, The Leftover

仲有咩完哂嘅劇好介紹?
Nicole Kidman 的Big Little Lies
好好睇
thx
仲有冇其他已完推介?兩季好快睇完
The Barry, Scenes from a marriage, Hacks !!!
你不如講下鍾意睇咩類型
不過我會係rotten tomato 搵最高分順序睇落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞