美劇集中討論區 (77) Ripley | Fallout | The Sympathizer | Hacks S3

457 回覆
12 Like 0 Dislike
今日閃去in左另一份
但去到個環境又伏伏地
頭先仲打黎出埋offer
屌........但見佢6點幾7點仲打黎
實知佢ot o到仆街 見到都唔開胃
offer都唔想take..........
劇情太拖 N記特色
另有陰謀? 要睇埋落去先知

可能要再搵下
伏工雷達
就係我
咁激嘅
睇預告好似好普通
Shogun中後我覺得好睇喎。
個build up 幾強
Miles 個 cast 好差
個樣好撚奇怪,唔識講
你試下開
我而家唔係好頂好成套劇要睇字幕
咁痴線
唔係喎, 我開頭以為搞錯上網睇下, 好似話佢有四個角色喎
而家睇到ep8, 可能唔係我杯茶
Freddy Miles? 原來真人唔係男人黎!
一睇就知女人喎
果條死臭西............真係世界級
interview已經啤撚住哂 完全唔知咩事
欠撚左佢殺撚左佢全家咁
臨走都仲要驚死我拎走佢office d野一張廢紙都要問我係咩黎
順手即刻喺佢面前撕爛佢
炮已劈
睇Ripley前完全無睇過故事大綱
頭兩集覺得啲鏡頭幾正但節奏太慢 睇下睇下先發現係心計既劇版
但The Talented Mr Ripley選角真係世界級 當年睇好入戲好感覺到啲人物關係
但劇版特別係Dickie同Miles一出嚟就好出戲 好多嘢都好突兀咁
通常咩公司就有咩既人, 頂唔順都正常
上網睇好似話佢話自己唔係男人又唔係女人
睇左3 集, 暫時OK, 希望唔好爛
有冇人有睇yellowstone?網上評價好高
dead and other details 比想像中好睇
除左收尾比較急係吊打d+另一套murder at the end of the world
最重要有homeland既saul
睇黎rdj想掃啲best supporting actor獎
好似未有人講Baby reindeer? 暫時年度最佳
好鍾意呢類型英倫bitter黑色幽默劇 對上一套咁啱胃口係Fleabag
終於有期 年中上

契弟phoebe
我有種感覺將來要重覆睇fleabag過人世嘅感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞