美劇集中討論區 (77) Ripley | Fallout | The Sympathizer | Hacks S3

456 回覆
12 Like 0 Dislike
已經睇完,算係幾有趣同埋夠曬短,幾啱得閒開一集嚟睇
睇緊fallout, 睇完就睇
唔會話入坑,純粹好奇

Miles 返去個度連小說都冇,好似有啲拖時間咁
同埋佢個人設應該冇咁奸,但應該怕冇attention,
所以搵個中年人做唔係好fit

Dickie 應該係玩世不恭既人,TV版變得太普通

Marge 係小說同電影都冇一開始討厭佢,TV就相反反而有啲突兀

Tv個結局都唔太好。個改篇可以更好

從越南人角度出發的美越戰爭
我都冇玩過game
睇劇係造社會實驗
邊個平台有
Peacemaker s2
Disney+ 9-1-1 Season 7已上架
HBO
幾條線都好睇
Lucy呢個女主角幾討好ella好啱做女主
the americans 越南版
啱啱睇哂ep1
嘩最尾估唔到咁轟烈
呢套新劇又係準備想睇
呢個陣容

https://twitter.com/FilmUpdates/status/1780576476930224302
真???
利申:好鐘意the americans
都幾多位係真心拖有時純粹係睇個mood同景
同埋唔知點解劇版冇左電影版後期同ripley hehe條仔
dark個男主出出下場冇再出現既
見到佢有份拍仲興奮咗諗住終於有靚仔

dickie戲版charm到jude law加乘
原來係咁 ..其實幾鐘意戲版佢地3人行個feel
但劇版冇哂呢個火花marge好有敵意 dickie又好路人
最近睇緊舊劇Lie to me
睇完後應該會開Feud/911 /the sympathizer

電影版三個主角選角太好,青春靚仔靚女又有韻味,同埋電影節奏快好多
影集版選角太老成,同埋劇情太拖
睇完諗起philip
呢期啲劇有睇頭
係咪dark comedy類型
最尾睇到心跳加速
最後個集揭曉好鬼慘
係呀都係靠個畫面同配樂, 小說都有嗰個角色係Peter Smith, 但好似冇咁hehe, 電影版都改到加入咗Meredith, 其實電視版真係可以加返啲人物冇咁單調.
其實個故仔就係佢老豆想搵返個仔返嚟, 個電視版搞到tom變到成40-50歲, 完全代入唔到
咁之前又真係好chur嘅
佢電單車個套其實係咪未上?
big swiss
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞