美劇集中討論區 (77) Ripley | Fallout | The Sympathizer | Hacks S3

458 回覆
12 Like 0 Dislike
比人捅果下真係估唔到好快手
同埋好想睇sato做大佬之後既劇情呀
samantha如果依家開返檔club實屈哂機大佬條女
邊個夠膽踩場陀地都唔洗交
啱啱睇完 就係好鍾意Jude Law 嗰劇
啲雜誌又話套嘢致敬希治閣 即刻去睇
八集一氣呵成 完全欲罷不能
Jodie
睇左幾集
覺得呢個ripley奸過戲果個仲更加似痴線佬
去到dickie死左之後果架古惑的船瘋狂返轉頭撞佢睇到笑左
咁都冇死
同埋拍得好靚啲構圖畫面好有feel

但暫時感覺上電影版班角色有火花啲劇版冇乜感情
big swiss
劇集版選角都好老,搞到演員之間無乜火花
無jude law 個種神級靚仔同matt demon個種基情
劇集版唯一優點係畫面真係拍得好靚
有啲位好似當人弱智咁
帶個假髮扮第二個人

真係唯一優點撚到個個鏡頭都好靚
少失望
幾集即係幾多呀? 我睇左2集only
有咩類似white lotu推介
隻船嗰度好似睇緊以前大白鯊咁假!點會唔死,仲要冇受傷,好似睇緊笑片咁
終於返咗嚟了
Now studio 上咗twisted metal
4.17 9-1-1 Season 7 上架Disney+
FBI Series 3套都renew 3季
今日有 fallout
睇完Ripley接住有嘢睇
呢套prime video原來一次過出哂
唔洗等佢慢慢出
鏡頭拍得好癲
有冇人睇左有review?
撞佢幾獲都冇死

不過睇睇下之後仲勁
半夜抬條屍落樓
周地都係血
好難似white lotus又有佢咁好睇
nine perfect strangers都係resort類但唔算好好睇
最近有套death and other好似又係似似地white lotus

但如果純粹係好似white lotus咁一開頭死咗人
我推介big little lies
輕鬆啲既話可以試下only murders in the building
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞