美劇集中討論區 (77) Ripley | Fallout | The Sympathizer | Hacks S3

456 回覆
12 Like 0 Dislike
其實Ripley一直留喺意大利唔走係咪貪刺激
開頭睇fallout, 個感覺好似Silo, 又係bunkers又好似有陰謀咁,當然fallout 冇拍到咁悶
Now TV - Rock entertainment突然出左Chucky Season 3 E5
睇下先
追完fallout. 幾有娛樂性,但係冇玩過game可能代入咁係差好遠

女主角幾Charm ,但係最尾一集睇得出佢演技麻麻哋

好似已經confirm第二季
Narcos S2……估唔到卡利羅上校咁就死左
係好麻麻 收工睇有少少想訓著
真係無左?仲諗住開本書黎睇
咁開心
Conan 果4集旅遊節目無之前netflix 果堆咁好笑
唔知關唔關strike 事
冇哂聲氣
印象中好似之前twitter睇過條片jodie講黎緊有咩project都冇提big swiss
咁威水曲線哂命
ella好正有冇睇過arcane
有S2見新聞話收視好勁
好似係真人真事
睇左一集多少少
覺得幾好睇會追
riley好正

聽講riley同gladstone個角色有sheshe味
silo睇睇下冇睇
fallout開頭同中段拍得幾好 冇玩過game都覺得幾頂癮
雖然我仲未追哂
享受人生
不過覺得佢都淆淆地 一feel到就穿煲都好快轉hotel閃人
但一路睇一路覺得成個故事係咪反映以前個年代殺人好易走得甩查案又落後又hea
退休路線
好似新聞之前話冇片商/發行商接手定點搞到上映delay
但之後好似傾掂 有個期
希望越大

同場加映 pwb呢條契弟
https://twitter.com/ali_sivi/status/1775215352080670723

一開頭個黑人係為咩覺得ripley會係dickie個fd
反而電影版契機仲自然啲
同意
個故事如果有返電影版cast個火花
再用黎拍劇其實幾有潛力

睇戲又覺得有啲唔夠喉 skip得太快咁
劇反而就拖
要追埋先
幾套新劇都好想追
呢排返份新工 坐監咁樣
乜娛樂都冇哂.........................
要去睇ep2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞