美劇集中討論區 (77) Ripley | Fallout | The Sympathizer | Hacks S3

460 回覆
12 Like 0 Dislike
之前忙又冇乜劇啱睇
啱啱跟隊睇Mary&George
突然醒起有部新劇, Guy Ritchie套The Gentlemen,電影版幾好睇,唔知劇版點,宜家imdb 8.4 rotten tomatoes 74%,應該都睇得過。可以一次過睇晒,正
支持Guy Ritchie
係外傳劇, 因為Rick & Michonne 回歸, 其實係好無謂, 之前拍拍下就走左去, 而家乜都完晒先返黎又搵得到.
因為好似美劇係香港都小眾野咁
呢個美劇po黎黎去去都係個啲人
暫時都好睇, 不過唔知係咪跟漫畫寫
Mary&George完食
Julianne moore演技世一壓過全場
女女香艷鏡頭好正 果然係gay icon
Nicholas 男主演技尚待改善,尾三集佢明顯跟唔到
但不得不說佢資源真係好好
拍親既電影電視劇都係配大女主
今套配Julianne,下套配Anne Hathaway
今個weekend開呢套先
Fans 見到Rick 通常好開心,劇情就好老土啦,咁都搵到,但套野明顯budget 高,之前睇neegan 悶到爆
唔係一早已經冇跟comics?
我都唔知係正傳睇到rick係條橋爆炸就冇再睇。 都唔知中間skip左幾多直接睇呢套外傳, 但又冇好似冇咩問題, 都睇得明
正傳完左啦,爛晒

外傳全部都可以分開睇,其實walking dead 黎黎去去都係殺殺殺,會有咩劇情

Neegan/ Daryl / Rick 分開晒其實好無謂,不過我諗AMC 又唔想放棄咁咯
咁快手
早兩日見到佢同anne果套trailer
anne點解接呢套
美劇應該都好多人睇既但少討論post
係netflix/prime果堆多人睇啲 依家有D+又幫咗好多hulu fx劇
但hbo同其他台就似乎少人留意

大家都係識貨之人就識路入黎圍爐
可以吹水討論高質劇傾下美劇野
原來仲有市場以為已經玩爛哂
得閒上黎吹下水
呢輪真係少左煲劇
年頭都未係有太多重頭劇睇
等4月
繼victoria bb之後可以迫我追返you既人選
https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1766162962278961266
拍過咩
YOU 頭兩季真係好好睇
S3 開始頂唔順就棄左
you好睇, 男主角carry到, 勁吸引
daryl同rick都好睇
handmaid既janine

同埋佢最初係拍過oitnb s1之後開始有人識
You 除咗第一季個女主角好靚,乜都無記憶,竟然仲拍緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞