美劇集中討論區 (77) Ripley | Fallout | The Sympathizer | Hacks S3

458 回覆
12 Like 0 Dislike
fallout 69 避難所 1000個居民中只有一個 未知
難所男性.
John Cena 係Oscars 笑鬼死
我認唔到係佢
咁要睇下
原來佢仲有拍oitnb?! 我完全唔知
佢係S1個Tricia呀

明明棄左套劇
為左佢到時又要睇下負責casting條友識啲野
女主估唔到比返emma
冇玩過隻game有咩內幕料
S2女主角先係戲肉

最新果季睇睇下冇睇
S1最有驚喜當搞笑劇咁娛樂性幾高
S2S3 victoria bb carry
S4諗住睇下咩事 但睇一陣已經熄左
冇啦,叫做睇左2,3但都唔識欣賞,S4完全冇開過
無,fallout 講就講避難所,未核爆前係拎黎做實驗,人體實驗,社會實驗,困住班人,唔知係自願定點。個game 入面都好多書可以睇,最搞笑係fallout 唔係漫畫黎,都可以做到咁多小故事出黎,已經玩fallout3 都有大把故事。但好似有出過書。
都係佢架啦
見到條頸個紋身就有d印象 但唔講都未必認到 可能因為handmaid佢單眼
聽到Oscars話下年加casting獎真係幾好
有時真係cast得好正
原來係Janine
真係認唔到佢
其實s4 女主都幾鍾意
但聽完同事講s4劇情完全唔想睇
最近先睇Fleabag
先發現呢套係人生愛劇
S.W.A.T season 7
AXN on demand(now tv)已上架
Narcos season 1
估唔到最後係Escobar敗走
嚟緊幾日同屋企人去旅行,應該要幾日之後先睇season 2
補緊The Man In The High Castle
忍唔住上黎講 第2季個將軍真係有啲熟口熟面
可以download 定
一樣都係準備去旅行
帶落棺材系列正宗神枱級
當年睇finale喊到仆街
好少見佢金髮look
佢又係好多角色都係成日比人迫害
s4果個好似拍開英劇?

睇過s4少少就冇心機睇成大班人
casting呢份工真係靈魂黎有眼光先做到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞