交友app真係會搵到鍾意既人?

290 回覆
53 Like 203 Dislike
交友app只係用嚟玩
冇可能會搵到真愛 入面嘅人都唔會係真心
多數都係搵SP
想認真搵愛情 喺現實搵啦
都係運氣問題
你都痴痴地
出黎見面駛死? 約開房就話姐
見面傾計先係真正了解對方
四個禮拜真係蚊訓
搵到鐘意唔難丫,但要對方鐘意自己呢就....
基本上98%女都係等你R話題咩都你做主動,問一句dead一句,真係好撚悶

當然唔排除太多人搵
你理得我 總之我最後安全又搵到
洗理你地?cls
你地都痴L線
全部自己角度睇 抵你地無女朋友/一直係個app
我有試過傾2個禮拜見
試過傾2日見,呢個係搵sp變態佬摸來摸去

你有無L係女人角度諗過大把呢啲變態用app?
無啊屌你地 自私L一堆 真係諗自己咁遲先見好慘
慘你老母閪咩 女人係涉及安全與否啊
成堆男權自助餐
你哋上面班人有幾多個?真係用個app?
你同我講幾日就見面?你係咪冇遇過美容雞?
真係用個app嘅自己都會好警覺
你哋班毒L冇用過/未被sale L過

呢個post係比用過嘅人講,唔係你哋班冇用過app嘅人
睇緣份掛,我無玩過
但上年有fd 識左幾個拍拖
女人角度係你唔撚理我安唔安全
淨係諗自己會唔會滿足到??
不過我出咗Pool,而其他出咗Pool絲打都唔會理你哋/得閒留言教你地
我都係講最後一次

哦你唔考慮傾3個禮拜先出,咁我都唔撚會考慮你
所以點解你fail曬,成日話個app難用,因為你哋嗰個仆街自私L

心急想摸條女嘅想R sp既變態仆街大撚把
我自己就係遇過
冷血無同理心唔該單身唔好用app害女
你當曬啲男人係變態佬咁,咁樣講真無論你哋傾咗一日又好一個月都好,佢出到嚟都可以對你摸身摸勢㗎啦,大家都係各取所需,啱嘅咪出,唔啱嘅咪next,無需要比個時間限制住自己,亦唔代表人哋係錯咁。
無啦啦跳撚咗掣
個個人個pace唔同
不過我都比較同意傾熟左先出黎
畢竟你要對方感覺到你係正常可靠
網絡上太多痴線佬/不懷好意的人
保護自己好正常
真,bumble d女主動好多
bumble d 女主動好多,但你太打手feel
你真係講得好啱
「交友app本來就好多精神病人躁狂」
果個就係你黎
邊個勇士肯收留你 真係為香港做左件善事
正常 識社交又package 好一早有人mark左

淨低既一係眼角高 自己又唔高質

一係就搵唔到錢
哦女人表達意見唔得 男人就得
大男人主義 抵你無女yes
柒頭可以1個月都冇match
你拍過4次點都有返咁上下啦
真係普通柒頭皮1個
我都係放1,2張自拍 1,2張寵物相 1,2張戶外相
其實一日通常幾個match不過唔岩傾幾多都無用啦
巴打咩app1日有幾個, 你去cmb個po平均幾日先有個
仲要講緊係唔覆, 問一句答一句嗰種
咪cmb
我真係一日幾個
我都覺係個intention問題
佢本著求愛嘅心入黎 只係咁啱見到我 換左第二個人根本佢都會一野咁出pool

諗到呢度就唔想玩了 佢都唔係想同你拍拖 佢只係想拍拖而咁啱你係佢swipe中嘅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞