交友app真係會搵到鍾意既人?

290 回覆
53 Like 203 Dislike
絲打,你唔怪得人喎

男人本身玩app 已經係hard mode ,仲想人同你花一個月時間喺app 相處先見到你真人

到時你/佢見完覺得唔啱,成個月時間白白浪費咗
其實係男女都有過唔好經歷然後對對方好有防備心
曾經有段時間唔介意好快出
但發現通常啲仔如果好快就約出既通常都係想for fun only
或者純粹無聊搵人陪下多過真心想識女朋友
依家直頭無再玩app放棄左識仔
成日睇/聽啲人分享成功例子,但呢啲好似從來都唔會發生喺我身上
有時真係唔到你唔認命
佢hi你先 你hi返佢 個波就拋返去佢度 然後就等佢開話題
暫時見呢個app d女仔都會主動搵野黎講 至於你點接佢D話題就睇你功力
唔靚仔唔識講野千其唔好玩交友 app
啲 fk boy 自在有塊免費西比佢插
課完金match 完啲女都係唔會理你
比你叻啲同時MATCH到 1-5個女仔
但係只要條女靚小小就幾十隻狗公同時傾緊
當你好彩約到條女出黎,點知同張相完全係兩個人黎
唔好浪費金錢時間啦,搵啲戶外活動,周圍玩下搵啱興趣識下人好過啦
呢個思想模式咪就係問題。 當有人成功唔去分析人哋點解成功
走去抱怨人哋成功只係 幸運/父幹/先天條件好

所有自己嘅失敗都係人哋嘅問題。
失敗好正常係人都會經歷失敗,分別只係有啲人會分析自己點解失敗下次改善,有啲人就將失敗歸咎其他唔關自己時嘅因素 因為唔想面對問題

呢啲思想係會反映係平時同人溝通上

係有啲話題,失敗者會不停抱怨。另一種人係會遇到問題講佢點樣解決問題用咩方法思考同實踐

比人感覺高下立見啦大佬

問心,有得比你揀
你揀條日日問幾時世界末日,日日放負話想死嘅女
定正面陽光日日對住你笑嘅女呀?

所以話有時候並唔係人哋好彩成功/上岸
而係因為人哋有果啲特質所以成功,失敗嘅亦都係有佢哋失敗嘅特質。
我玩呢個app識到老公喎!我哋keep住仲係好恩愛
有好幾個身邊朋友
婚都結埋仔都生埋
其實你呢堆說話好似好有道理,但響交友APP嘅世界其實你個講方有啲多餘
每個人都有自己感受,某啲話題唔想應/唔想覆,好正常,咪慢慢嚟,鬼唔知
有得揀大部份男人都唔會想做chur嗰個
但問題係好多app嘅設計,佢係有時限,你要extend個conversation係要課金,對方一下唔應其實基本=個match已經完咗
因為只要人地把握時間講多兩句嘗試延續個conversation, 你就會覺得對方chur或者夾硬搵話題
人地問你拎contact轉場你就更加唔會想
如果對方真係課金extend咗個conversation,你又會覺得對方做乜課金咁ON9咁desparate
其實大部份男人只係唔想浪費咗一個match,但響App嘅世界就會好易變咗做chur,而女人係唔會用呢個角度去思考男方嘅行為,因為女人覺得自己乜都唔使做就大把男人match大把選擇,點解你要不停搵話題咁柒
玩APP 0 MATCH
九成scam嚟
啲高質正常女 喺市場出現嘅時間真係好短 基本上分手 可能冷靜一兩個月 太悶 唔習慣 用app match到幾個男 而呢啲正常女 好正常 啲男基本上傾幾句就知鶴立雞群 已經即刻mark左好俾力追
另外啲冇咩運嘅正常女 一星期內淨係識啲chur男 約炮男 覺得冇咩好野 唔用了 又消失於市場上
所以正常女可能只會出現一星期左右 祝大家好運
其實予其傾咁耐先出嚟,不如試吓快啲見面
因為拍拖嘅野好講feel,需要真實嘅互動先感受到,呢啲野靠網上傾計好難感受到

同埋你地咁多人話攰,本身都已經跌咗入introvert嘅狀態,keep住有嗰種唔想搞咁多野唔想投入咁多精神嘅心態,需要夾硬做啲野去改變

女被動呢樣野唔係今時今日先發生,邊有咁多條件好又主動又好傾嘅女會冇男友
真 呢啲野愈急愈搵唔到 唔知點解
其實我覺得運氣成份居多
作為女人既我 有時都會遇到啲仔係咁
即係我主動同佢開話題 但佢唔覆
其實真係唔係所有女都係港女 然後所有仔都係受害者
樓豬廢啫,唔識溝通用任何途徑媾女都係事倍功半,佢應該好好檢討自己
師兄發生過咩事
咁要睇閣下有咩吸引力
咁我又唔係瀨d女 我自己都普普通通
只係我覺得交友app個玩法好似唔係好岩自己
無 真係問 屌香港交友app黎黎去去都係果幾個有咩好宣傳
普通柒頭皮一個
呃蝦條個班,傾傾下就變左sex話題,其他話題只係陪襯。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞