交友app真係會搵到鍾意既人?

290 回覆
53 Like 203 Dislike
點解你地玩就咁多女,我玩就除左sales冇match
你地全部都靚仔米8黎? 完全唔同世界咁
但玩app既話真係難d 不過我都唔高 我都明
唔係 柒頭矮仔一個
可能柒都有分級,我完全冇女match,久唔久有d sales問我返咩工,轉wts傾就有,好羨慕你地可以同正常女傾計
相出事? 係咪用自拍相
唔係自拍,係本身個樣出事
佳仔都有女啦 應該好過陳同佳掛
咁又險勝佳仔,但我諗佳仔條女唔係交友app match返黎,佢玩app實0 like啦
夠做啦 執執啲相

漁翁撒網

唔靚女照試下先
其實終歸matching就係睇兩個人性格、眼界,底嗰浸嘢夾唔夾。只要夾,好多話題嘢都會自動解決。唔關咩app事。

兩個人連建立對話都有障礙,咪即係唔夾,都唔會有咩未來啦,咪快手next。

當初同另一半只係心散約炮。無端端佢問我張相邊到影,我講咗個城市,諗住幾冷門佢唔慌知邊到,點知佢話去過。嗰刻先發現原來呢個人內外都幾ok,先認真同佢來往,之後就一齊好耐好耐了 。有時就係咁奇妙。

當然你都要識點樣修飾你面嗰浸,令到佢比較反映到你個底嗰浸。係好化學的,你貼車就會吸到一類人,你貼菲林相就會吸到另一類人。
唔使靚仔,但放啲正路啲嘅相
但係你又話自己未拍過拖?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞