交友app真係會搵到鍾意既人?

290 回覆
53 Like 203 Dislike
講2句就講唔落去,啲女可能好多人同時應,你講野悶或者千篇一律既大數據,根本就會pass.

所以結論,玩呢啲根本有條formula.
樓主應該叫G, 比錢等人serve 你
半年二百幾個match 已經係男神級

一個都唔啱要求唔駛咁高啊
我用交友app識到而家男朋友,一齊兩年。
巴打你要對自己有衝勁呀
你女人用app點同男人
你開個男人account玩一次就明
一問一答已經算好
我遇過每次問佢嘢,佢唔係答我,而係講“你呢“.
佢第二次係咁我就即quit
完全唔撚尊重人兼弱智on撚9
有啲女係鐘意咁快
我響連登識到,無想像咁難,你知連登係香港最大gay佬論壇

加油巴打
一個禮拜乜都傾夠啦
唔見面咪next?
傾咁耐有寶咩你,戇鳩
唔覺得會

利申:未玩過
App識第二任
拍左5年
年尾結婚
so far玩左Omi, cmb, hmd都無咩傾得耐/正常少少岩自己既人
呢排Down左Bumble黎玩就Like左堆自己覺得岩既人 然後又真係match到同埋又有交流,早幾日都有約到出黎見下面食下飯 成個感覺都好舒服
巴打可以試下
女:hi
我:hi
女:hi
正常㗎,一開頭一定係一問一答,你傾多一陣就知啱唔啱
佢地個chat 有10幾20個傾緊,覆都覆唔切
呢啲好食你係咪第一個人係個app到add佢既,如果佢已經玩咗一排,你都冇乜機
既然都貼咗出嚟,開名都無所謂啦

hkrd廣告post可以收收檔先,基本上同出面報導lovestruck 嗰啲一樣, 所謂會員近乎100% reject

反而隔離數字確實見到真人兼有下文
至少易過喺自己圈子搵先
最基本法則
補充多少少
自己個profile可以揀多D同自己興趣有關既相黎擺 咁話題可能會多少少
戇鳩
唔會,淨係搵到sales,完
只可以講:你廢
其實啱唔啱嘴型,傾一陣就知。
你本身唔識傾計,任何交友嘅方式都唔會啱你。
我老婆都係交友app識番來,宜家個女都3歲,大家相處好好。
我本身條件都唔係好好,又唔靚仔,但係都識到個唔錯嘅老婆。
我屌
咁hard sell
好打手feel
咁我朋友
又真係,係度,搵度老婆喎。

👆👆可能係個別成功例子啦😊☺️
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞