交友app真係會搵到鍾意既人?

290 回覆
53 Like 203 Dislike
我唔call G唔搵sp
實有人話我on9但我可以有愛無性
半年都180日
1日1個match都唔係多下嘩
你前後矛盾啵
高質正常女 一開頭
最後又正常女
老實講正正常常女 又唔算少
高質就真係少啦
我都曾經係連登識到個 但好多年前
真係好似有個巴打講 要天時地利人和
好撚多時間呀?
我都知我廢
我覺得交友app個目的性好強
我自己拍過4次拖
有我追人 有人地追我
都係由朋友做起slow pace咁發展 大約幾個月啦
但交友app上黎大家就係搵另一半
搞到唔識玩
有個女仔見我有張相係車入面影
嗲左幾句然後話架車放緊 唔想再揸車
之後就直接消失
我都覺得係 好睇運仔
衝勁誠意了解全部雙方都需要拎出來
正常已經係高質啦
同埋睇年紀都好緊要,搵24歲同搵29歲,又會唔一樣。
港女個個當左自己靚女 等你做野咁款
不了
你可唔可以講下你total match左幾多人先至揀依個男朋友?
係咪除左CMB有限時之外其他都好似無
一日回一句 食左飯未
屌你老母
上年年中都DL左陣玩左2-3個月
真係遇係遇好多 岩唔岩傾又一回事 出唔出到黎又一回事
就算出到都未必係一齊到 真係好睇 天時地利人和
同埋真係緣份
本身想DEL APP唔玩
之後遇到現任男友 已經DEL APP
所以交友APP都係有好有唔好 好睇所有野
點先為之係高質
Same
斷斷續續傾咗幾個
都有種為傾而傾嘅感覺
最後都不了了之
我都覺得係快約出都係for fun多
搵唔到 反而識到班山友同埋飯腳
睇你target
20-30 唔駛諗 極可能係Kk園代表
30-40 有小朋友或者 >40單身
貼埋俾你都仲得
個人經歷 有兩任都係app識之後拍拖
斷斷續續玩咗幾年真係覺得抱住識朋友心態會好啲
因為而家我係被動識有人搵就傾下 一個月大約都有十個左右搵 sales大約佔1成左右
之後就睇樣 啱就覆 啱傾都有1-2個左右 啱傾未必代表啱feel既
通常兩三日就大約知啱唔啱傾
啱傾一個月內就要約出黎 通常食完餐飯就睇大家feel
畢竟玩交友app既女仔某程度上選擇亦都比較多 有唔少例子1-2分女想搵7分男埋單 所以一般男仔好難係交友app真係搵到愛情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞