交友app真係會搵到鍾意既人?

290 回覆
53 Like 203 Dislike
無女唔係衰package 就係衰性格

衰得呢啲幾多歲都係無女
有仔想嫁都嫁唔到唔係衰package 就係衰性格

衰得呢啲幫佢哋埋單實出事
過30啲女會主動啲
可能係都未定
A380黎
佢做邊行
好易搵到人陪
但搵唔到真係鍾意
冇玩了
工程
咁唔係了
有冇match人心得分享?
會唔會睇左ig之後覺得唔岩
天時地利人和
其實APP都係一個渠道, 之後既野都係睇緣份.
中間識咗好多人, 有啱傾有唔啱傾, 有啲傾咗幾日就無下文, 有啲出咗黎見面先無下文
睇化啲, 當識下朋友, 當有人被你打發下時間.
我果陣都玩咗兩年先識而家老婆.

我有個FD三十幾歲仲係A0, 成日叫佢玩下APP, 佢又話唔識同人傾計. 結果佢的起心肝玩, 好似玩咗幾個月就識到而家老婆.
仲要見面當日就一齊咗, 急撚到.
你諗下點係你profile到吸引人
但老老豆豆, 有時玩到攰我係鳩掃就算
真,搵30-35仲好
我ig相都係同app profile 一樣
Profile係有d自拍ig冇,但全部都係正面冇口罩
加之前佢仲同我講好多人睇完我ig都嚇走咗
唔岩咪唔好傾,冇啦啦blcok
佢比我個個ig都係公廁號
又唔係小號
其實我係男,我好同意你同支持你。我同我女朋友都係傾咗差唔多一個月先約出來,咁之後確實有d其他嘢都好有緣分就係咪一起。依家都好幸福。

但係點解講講下變成咗兩性互屌post嘅
你都痴線 我男友幾高質下 佢咪照等我3-4wks
絲打我覺得你啱。但係我知道呢件事係要兩睇
冇任何引戰,唔好屌我,要屌都係我錯
我見大家討論得咁熱烈,我參與only
佢只係倖存者法則下咁啱好彩跑出嗰個,然後學埋啲成功學講啲懶係鼓勵人心嘅説話,根本呢個世界凡夫俗子佔9成,個個都想成功,唔通個個都可以成功咩?

0 like
0 match
0 chat
人影都無 中意邊個?
隻熊好得意
Sorry 巴打但160真係幫你唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞