佛牌討論 正牌(22)

993 回覆
5 Like 5 Dislike
我真係頂唔到
想講東北聖僧啲坤平都好重手

我塊龍婆蓋坤平有18靈,3支靈魂符通,七墓土,放過屍體嘅鐵架,棺材釘。全數500尊
龍婆蓋U壇肯定當係陰,但你比較返滴金坤平,有阿贊並590,龍婆添古曼,貓胎,大量不知名人士灰同棺材釘,又可以喺U壇賣,最正就係,阿贊並唔可以喺個壇賣架,撈落其他牌就可以?

講真,U壇成日批評嘅阿贊牌,你都可能會知道灰嘅來源,甚至身分,滴金啲灰點嚟都冇人知
你突破盲點笑死
貓胎啲人又接受到喎,哈哈
同一條佛牌頸鏈係咪唔好戴上多過一個佛牌?之前好似唔知喺邊度見過咁寫,但搵唔返
滴金坤平是唔是 龍婆馬甩?
由佢突然又批返阿贊速 唔洗帶卡 又比賣有590 材料既就知個壇 講一套 做一套
Yes 炒到千幾 二千
依家咪同龍婆馬哈士拉一樣 無人問津
師兄請左牙we11啲血罌?

係旺角金雞到請咗尊佛牌,但好似有啲奇怪
https://lih.kg/3651073
真係咁西利
佢果間係佐敦wo
膠post
個手法好似,一年一星咁,龍婆濟公,龍婆恆,龍婆馬甩嘅牌商都好似係嗰幾個
不過龍婆濟公可能早出道,又真係有做唔少嘢,佢嘅事都有更新,出廟嘅牌,其實唔貴,都仲有人追

龍婆趁乃又另一種玩法,始終擋險招財個個鍾意,不過近年師父主力加持嘅牌好少,最初啲牌商未必講清楚,依加有幾個都講返係徒弟有份或者主力

阿贊速近年啲盲盒唔知仲可以炒作幾耐
盲盒一聽個名都似商業野,唔知點解咁都有人請
個手法好似,一年一星咁,龍婆濟公,龍婆恆,龍婆馬甩嘅牌商都好似係嗰幾個
不過龍婆濟公可能早出道,又真係有做唔少嘢,佢嘅事都有更新,出廟嘅牌,其實唔貴,都仲有人追

龍婆趁乃又另一種玩法,始終擋險招財個個鍾意,不過近年師父主力加持嘅牌好少,最初啲牌商未必講清楚,依加有幾個都講返係徒弟有份或者主力

阿贊速近年啲盲盒唔知仲可以炒作幾耐
有啲人話係等多啲人有興趣接觸

不過成件事,變左好似賭博咁,鼓勵人買多啲,博稀有,珍貴版本,而所謂限量一,二百嘅罕有版本,又唔係咁罕有,後面蜘蛛網變指模一個版本,加粒玻璃珠又一個,特別版本都幾百款
所以,跟佢地係會正陰分唔到
如果唔涉及鎖靈控靈,到底有陰料嘅牌有冇問題,都係睇你個接受程度,同對師父能力嘅信任
成個壇都係盲點

有啲師父或者法脈係有問題,呢啲我唔反對,但個標準要一致,最差係好似佢地咁正當陰,陰當正
無咁講過吧
除左正陰唔夾,我淨係聽過阿贊速 JDK好似唔可以同其他牌一齊
對佛牌一無所知
想開始學吓嘢
可以點入手?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞