佛牌討論 正牌(22)

993 回覆
5 Like 5 Dislike
咁價錢啱又無妨,至少,個介紹都係有佢嘅根據,點都好過嗰啲供到古靈精怪,又唔講師父法脈
古巴旁蝕走嗰陣,有啲仲慶祝,你唔鐘意,其實批評都可以,慶祝就太過分,個人黑心,唔供陰都陰
呢個post我都有睇跟著有個U記師兄同我講話唔好請阿贊北啲嘢,因為佢早死可能都同陰野有關。。。
有印象神通不敵業力
個網越嚟越靜,不過當睇下牌都多野睇

唔計主觀野黎講,香港黎講都算係少眾,
個人認為有個網可以搵下牌睇下資料
多d人分享都係好事
其實好多佢地唔接受嘅師父,都同大師有合作

阿贊北同龍婆滿嘅故事好出名,按佢地嘅邏輯,咁龍婆滿都應該封殺。最近一轉龍婆通金屬自身,都有啲大廟龍婆加持。

去到最尾,其實請嘅人要知道個法門,先可以準確分辨牌嘅正陰 ,以及如何處理唔好嘅牌

U壇流出一個我覺得幾錯嘅概念,就係可以將陰牌上香,放喺河度處理,如果清晰知道陰牌涉及控靈鎖靈,根本唔應該咁做
佢哋會叫人將塊牌丟咗佢勁撚癲
呢啲邊可以亂丟
老屎忽扮專家
我喺嗰個group就見過有人話揸電單車,唔知點樣冇事
特殊法物,我有破盼
坤平有浸冷問
符管應該比較安全

碰派每個人接受程度都唔同,滴金都重手
供陰我都唔建議,但要懂得分辨何況陰,唔好好似佢地搞到正當陰,陰當正,連蝴蝶都要引起恐慌

陰牌最大問題係動機不良,同埋控靈鎖靈方式,令個魂投唔到胎,啲咒係強逼,會令靈體痛苦,呢啲係正法開光嘅陰料,同純陰牌最大分別

明左就知亂掉陰牌,都係做業
個版主都無好仔細教人分佢話係陰就陰
今日心血來潮帶必打,之後就好似有野頂住個心口咁
版規寫左
呢度冇流通,你就知咩事
邊位師父,可能提緊你
龍婆冠,但呢期個人真係幾梅下
有幾梅?
搵工搵左個幾月都搵唔到算唔算梅
我都係搵intern幾個月都無有晒final in都撻Q
所以我家陣都無乜好方向

Facebook係咪有監聽
個事係靜靜地
上次話想坐郵輪,之後佢出左Gay Cruise廣告
等間見

Wala 住k11
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞