佛牌討論 正牌(22)

993 回覆
5 Like 5 Dislike
但點解叫貓眼
花名
曾經有師兄同我講過佢係真牌假牌撈埋咁賣,我唔知真定假,我嗰陣時費事自己心掛掛就冇喺嗰度請
係個度請嘅就真係傻仔
好多濕鳩牌佬喺嗰度bid完攞返香港賣
求花生
呢單嘢最變態係,兩條屍係自已個仔,一來咁樣做古曼唔符合法本,二來有冇人加持過都成問題
請幾多佛澤度金,都係同一個澤度金,同師父的話,其實功能唔會差太多
請咗坤平4日,呢兩日突然多咗3150進帳雖然冇話招財,淨係招異性緣同人緣,但唔知人緣係唔係等於貴人。然後即刻捐咗錢
法術狂人!?
是的
路過係成個胎,其實只會係鬼仔,如果要佢服務你,好多時候都涉及黑法術控靈,甚至鎖靈,限制輪回

古曼係天童,階位上比人高,由於法本上係個天童自願學佛幫人,盡早輪回,同時好似龍婆添咁要將陰物淨化成大部分人適合嘅牌,將嬰屍變成古曼粉,再溝其他物料係必要,因為呢個過程就係減少陰性磁場

可以咁諗,如果龍婆添都要咁做去降低陰性,基本上大塊骨粒,油,膏同純灰嘅陰性就大好多
台灣有單嘢好笑,有個人請左陰牌,但都幫唔到佢追返個女朋友,牌商又唔肯退錢,於是報復報警話有人販賣人屍,結果警察冇拉人,因為化驗結果,只有豬嘅基因... 不過警察話,如果事主有更多證據,可以告貨不對辦...
佢都有做陰
豬碌葛
唔係
你係上善到請?
卡可以人情卡
S卡都算大機構
但最好自己識睇
或者睇下間佛牌舖做咗幾多年 評價如何
大哥 你的帖子能不能说清楚啊 到底是谁?现在无数个消息发给我 我在度假呢 你写的哈尔滨这个词 我一直在用 难道还有人学习我说话?

本主页也开了十几年 实体店在pantip佛牌市场3楼 有3家店 最近1000万转让费刚刚转让下来一家店 3家店天天开着 欢迎大家随时来找我
请记住一点 我韦小宝光明正大
光明正大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞