[PS5]FINAL FANTASY VII REBIRTH討論區 (3) 白頭佬斬TIFA 此仇不共戴天

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
試下用atb果招冰 細力d
原來好感度唔係最高摩天輪會睇少左野
咩色係最高
因為ps5獨佔左所以咪要搵野屌
主線條蛇都過唔到 己經18Lv
當年1997原版都好多人卡係條蛇
算係一個童年陰影
呢個post大部分都有機有game
出面兩個post都係屌畫面同印錯碟

關獨佔咩事
好感度係唔係一齊用多D合作技就會升?
過咗 三個轉用寒魔法 打heat 易好多
原版好似係打唔贏,條蛇就死就會出招打走你強制結束戰鬥返原地,無記錯要用陸行鳥衝過去
放棄出卡要贏緊先得, 唔係值接輸
樓上個個Sonic 咪game都冇買入黎淨講衰野
主要係做個d人物ge支線同對話
Meta 都勁多呢D人, Hater, 其他Console 同 PC User, 唔係話隻Game十全十美, 但認真玩過有咩可能比0分?
https://www.metacritic.com/game/final-fantasy-vii-rebirth/user-reviews/?platform=playstation-5
有無ching知道 科雷爾地區個古代物質調查任務4個任務後面個兩個任點開始?
所以先講大部分

想做哂先開始主線
可玩度我會比8分 除左畫面真心差左D之外 冇其他大問題
計埋回憶我會比10分, 佢今次戰鬥明顯好玩過上集
上集我玩兩三粒鐘就閂驚第日再玩,今日玩撚咗成日
我都俾8分 2分衰係支線 同浪費大地圖
係台灣買 拎返香港係唔係都一樣 中字日語
Tifa 做sit up勁鬼難贏
上次已經好難

今次仲要有泳裝乳搖
岩岩出大原野個到入戰鬥點解d background music咁奇怪好似戰鬥bgm同本來bgm重疊左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞