[PS5]FINAL FANTASY VII REBIRTH討論區 (3) 白頭佬斬TIFA 此仇不共戴天

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
我已經放棄左玩。。。。。
以為佢一次兩隻碟裝晒
x2... 我用 27" 芒都頂唔順,見啲人仲話用緊 65" 覺得可接受 cls,switch 級數嘅畫質放大落 65" 到竟然會覺得無問題接受到,我當堂啞咗
而家實體隻只係unlock game download既license而家d game成日patch又dlc最後咪又係玩緊digital版
旺角仲有少量,但炒價
係買就快,第一日出晚上已經得返好少
Cloud cutscenes 成日show佢剃得好乾淨嘅胳肋底
今次塊面好撚creepy好唔自然 對眼好奇怪...
上集都唔係咁 已經唔係畫質問題

變成
仲話覺得冇問題果D真係食撚開屎
好濛wo
咁樣意義上差過ns
過場動畫都好地地 一入自由活動我真係嚇親 即刻開番我玩得好開心嘅上集出黎睇下係咪我幻覺
真係接受唔到... 已經熄左機
有冇ching講下後面會唔會正常番 定係塊面嘅建模就真係咁
冇啦, 後面都係咁應該
佢DAY 1 PATCH既改善好似只限城鎮入面咁
一出大地圖就奶哂野
唔講畫質同幀率

佢pt2大地圖個玩法都好無聊
罐頭openworld都算, 次次去到有野做既位都要停係度拎部機出黎
聽條細路既短訊
叫我收集乜乜乜 調查乜乜乜 好撚煩
今朝唔知見到邊條撚樣話似薩爾達 我屌你老母啦
薩爾達你見到離遠有建築物 一定有d獎勵/怪物等緊你
呢隻你去d建築物度經常係乜都冇
畫質無野好講 的確係抵屌
但大地圖都唔罐頭啦 佢d支線好多都有關角色完全係同個fdge故仔
細路個d任務全部都有獎 召喚獸 勁魔晶石之類
我覺得好正wo 你鍾意咪唔做lo set easy直衝主線就係比你呢類玩家
玩左一陣之後, 我極度懷疑條trailer講話29/5前獨佔, 之後即出PC版.....Sony自己可能都接受唔到....咁多獨佔game都無講獨佔幾耐, 係依隻先講咁奇怪
ff16都係話獨佔3個月 你諗你啦
我買左, 玩左陣已經棄左
FF16 trailer都有寫獨佔半年,暫時都未出其他版本
所以好難講
yuffie個出場差咁遠
就算真係3個月上pc,應該都係畀epic再獨佔多幾個月
玩到第2章地圖就黎清哂d野
重重複複做幾類任, 做夠數就有d獎勵咁, 咁公式化唔係罐頭係咩
呢個預左其實, 我主要想講係佢次次都拎部機出黎聽個細路up廢話
同埋個地圖好空洞 你陸行鳥搵到寶藏 都係比d藥水你
應該唔夠位比佢講五台 佢加太多野
FF16 trailer有寫獨佔半年? 寫理日期喎

終於有時間欣賞吓隻錫菲
美中不足係把太刀個位啲銅色走咗上去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞