[PS5]FINAL FANTASY VII REBIRTH討論區 (3) 白頭佬斬TIFA 此仇不共戴天

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
第二章條蛇唔夠打,係唔要去清支線升下LV先
第五章壞破啲舊設定
謝各位巴打答
純粹Open world唔好但故事ok我可以接受
第一part我都係中意佢講故事講得好好
畫質我唔係電視玩就算了
*破壞
可以睇下佢弱點先打
所以今次唔即刻買了,睇嚟係正確決定
樓豬已經放棄咗 唔知我頂得耐唔耐過你
yuffie好可愛,大家既細妹咁
總共幾多章?
第6章要玩小遊戲先可以換取泳裝服
好似打緊地平線
之前訪問都講明個open world係參考witcher3同horizon2
哩隻game我覺得可以等ps5 pro出先
畫質同frame rate要做好大取捨
同埋我睇到外國全部評價都係讚隻game但同時話結局"confusing"
咁睇好ps5 pro?,pc 都唔係張張card 穩4k 60
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=179&snA=90373

有冇人有2k mon 或將4k TV set 2k mode 試下係咪會好D?
我亦都覺得似對馬戰鬼

召喚獸祠堂 = 斬竹
探索報告 = 狐狸/金雀
confusing就專登架喇,製作人都講明想玩家玩完之後討論個結局
隻雀飛出嚟嗰下完全係對馬
我而家覺得冇接觸過ff7,對ff7一無所知,玩原版先都係一個好選擇,因為重製版已經當你玩過原版,一d冇咁早知既野好早就提示或公開左,冇左原版既震撼.
有冇人係dum 上remote play 玩
感覺上勁濛唔知放落電視會唔會好啲
Witcher 都出咗就黎十年 重點係抄佢既都唔見得有一隻做得好過佢
唔算係劇透,我都係照人地review咁講,但可能有人完全唔想知結局嘅野就加密咗先
好睇唔好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞