(真)[PS5]FINAL FANTASY VII REBIRTH討論區 (2) 2月29日準時發售

980 回覆
7 Like 5 Dislike
仲有兩個鐘
全程忍手唔玩demo就係等呢一刻
就黎要quit post
原來只得出面先有得睇
痴撚線
我係公司用website加入左先
再返屋企入遊戲資料庫揀黎download
揀果時就好似上面第一張圖咁,完成唔知咩文...

好心佢中韓英日就合埋一個版本算啦

認真幾好食
冇人同你講功能
雲仔夾2條女打唔到=唔打
打到打贏為止
已經得返1個鐘啦
痴撚線 down隻驚145.5 gb
Call of duty :
First time ?
Ark:Survival Evolved
見到個countdown 變咗00:59嗰下開心到癲
上集我白金左
成隻game得白色帝王一個難打 一定要tifa鐵壁 最好cloud無盡終結 aerith放魔法陣
平時就無乜所謂 都無得揀人
體驗上4個入面tifa個攻擊范圍細 好小控
多數控雲仔鳩劈 又大范圍又好打擊感
中文版要等多個鐘
白金要150-200h
大家玩得開心D實體黨就黎要離開呢度喇
請問玩左psn 送既FF7
twin pack入面既remake加強版可唔可以繼承獎盃
10分鐘
實体版犯D咁低級錯誤。。。

~~重要公告~~
各位夥伴,在經過原廠的通知後,表定在02/29發行上市的「太空戰士7重生第二部中文版」的光碟,發生了光碟(二片裝)標籤與內容不符的問題。
【目前發生問題】
第一張:光碟標籤為「Data Disc」,光碟內容為「Play Disc」
第二張:光碟標籤為「Play Disc」,光碟內容為「Data Disc」
【遊玩步驟】
按以下順序將《FINAL FANTASY VII REBIRTH》的光碟(兩片裝)放入 PlayStation®️5,即可開始
遊玩。
--------------------------------------------
①放入標籤寫著「Play Disc」的黑色光碟安裝遊戲資料。
②依照畫面指示,資料安裝完畢後放入標籤寫著「Data Disc」的白色光碟即可開始遊玩。
※之後玩遊戲時只需要放入②的標籤為「Data Disc」的白色光碟即可。
懇請各位銷售夥伴詳讀以上內容,於店鋪銷售時向每一位顧客說明遊玩步驟。敝公司也準備了給顧客的「店面公告」,請協助於遊戲開賣之後張貼。感謝您於百忙之中的配合,今後也請希望您繼續協助銷售本作品。
下中文版都出事
一樣架喎
想問下有幾多位巴打當年有玩過ps1 既FF7
我細個睇表哥玩,記得佢要問人借攻略,本野都幾厚,但當故事書睇好正
之後大個再自己玩返,真心正
要買返隻錯版做留念
屌,唔小心睇咗ending 少少
最後都無人成功偷跑,聽日等開門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞