(真)[PS5]FINAL FANTASY VII REBIRTH討論區 (2) 2月29日準時發售

980 回覆
7 Like 5 Dislike
https://youtu.be/Xc1jOeVFFmI?si=eS8n-8GhWEvdjGS4
一路玩連技一路轉人繼續打
如果我ff7 remake 果時玩中文版,個save 係咪唔可以同英文版互通? 所以Rebirth 都唔可以認到我個Remake save? 因為有d想轉玩英文版。。
根據經驗係唔互通,佢特登分哂版本
我都覺得明明有治療魔法都唔救人呢樣野好講唔通
試都唔試下
打左勁耐終於贏到鳳凰
記得part1打識飛嘅怪都會自動跳 打咗一陣見到冇先發現跳要聯合技 如果咁啱隊野唔記得放tifa入去咪食得屎
red13 用唔慣答你唔到,但cloud o+正方係遠距離劍氣,o+長按正方 就直接飛埋去斬
有冇人係Aerith黨
下集啦,Aerith今集9成只係做UNCLE BEN
如果你鍾意cloud x aerith做定心理準備,可能會失望.聽d人講都係講tifa同cloud加左好多劇情,同埋睇reviewer出d圖都好明顯cloud係鍾意tifa,我估 aerith應該都係bittersweat送頭同用黎推主線.同埋而家有zack線應該會寫返zack x aerith.
ff7cc係我第一隻ff 希望zack aerith有好結局
係天堂度重聚
有冇咩網好詳盡講返part 1 劇情
上集都4年前 已經唔係好記得
demo好似有片比你睇
我估aerith死,去左zack線,part 3兩條線融合/兩條線打共同敵人
ZA同CT咪啱啱好
仲考慮緊正式版揀graphic mode定performance mode好
Graphic真係好清好靚
55” 4K HDR真係用盡曬
但30fps好唔掂

Performance就真係太濛1080P咁
睇tifa個樣一pet野

明明remake個陣performance都唔會咁濛
Open world太食機能
一周目graphic mode玩故事
二周目performance mode玩挑戰
同埋唔知你咩電視
我用lg oled係可以強制開motion smoothing
如果隻game本身對input lag要求唔高可以開motion smoothing
自從ccff7 remaster開始細個tifa個胸就加左塊黑布,remake時仲未有,係咪怕左西方玩家
其實唔鍾意啲角色停喺空中不斷打,打幾拳都算,而家個個識舞空術咁
聽講著泳衣都有比d on9屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞