彭博社:迄今為止最大的新冠病毒疫苗研究 發現疫苗與患上血液、神經和心臟相關疾病有關!

359 回覆
252 Like 14 Dislike
飛機當然要打 打飛機又冇後果
希望你身體健康啦 為科學獻身都尊重嘅
無案底可以申請良民證
無打過針可摸耳申請零針證明?
遲多幾年啲後遺症浮面全球應該好多女搵我借種
最大問題係支針都冇用, 但就間接去迫人打
苗撚話信權威, 咁我諗佢地已經唔記得左, 一開始啲權威話隻野係唔會傳染架

利申: 當初2019年12月, 一聽到班官話唔會傳染, 我即刻大量買入日本口罩。兩個月之後, 2020年2月, 班藍絲廢老慘撚到要通頂排隊買口罩, 仲要氣溫得幾度, 笑到我 有人求我賣幾盒比佢, 我話得! 一萬蚊一盒!
已經打針為自殺 聽反苗畜話咁多人死但硬唔見我死真係好失望
長期不定時劇烈運動等緊死等到蚊訓
睇下幾時有機會飲水濁死入苗撚數先
真係,有d 債要全世界一齊還
都係打科興安全啲
根本宜家身邊或識嘅人身邊都多咗唔少忽然走咗或cancer,但唔打都打咗,自求多福啦。

利申:0針
逼人打針嗰啲咪幫兇

班權貴玩晒
祈求打左針既大家都身體健康🥲
點睇啲反苗話疫苗會有未知長遠副作用 但武肺就just a flu垃圾 冇呢個問題
https://lih.kg/2883867
學術界一早畀有錢佬控制曬
係咁架啦
放心啦,全球接種人數達45億,好多都係發達國家嘅人,你嘅反疫苗工作加油。我睇好你,唔到八十歲唔好停,停嘅正契弟
你都識講啦,香港醫生
就算佢地真係搵到源頭都唔敢講啦
變晒中國香港醫生啦
咁係因為你悲觀 睇唔到打針帶嚟嘅好處
支持打苗個派唔係咁諗喎
當初爭論緊大型疫苗要十年以上睇長期反應
佢地話咁大既population pool反而更快睇到副作用
預咗會有呢張圖,武肺針係毒針呢個事實唔會因為你哋班苗撚笑多兩句而有所改變。
乜唔係已經入咗DNA咩?
慘了
專登搵番個post
唔止58,有73個傻仔
全部都係笑鳩佢

層主又中
食藥都有副作用啦
好處多過壞處啦

班苗撚一定講呢啲
最好班仆街自己一年去打返三五七次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞