彭博社:迄今為止最大的新冠病毒疫苗研究 發現疫苗與患上血液、神經和心臟相關疾病有關!

359 回覆
252 Like 14 Dislike
係你自己話可以deduce60歲以下嘅實際死亡率冇分別,咁冇數據又點知呢?
full population 做sample 你話唔係數據
其實我都幾支持人打針
人口過剩,早啲重刷對地球對大家都係好事
反正自己全家都0針1中就可以了
師兄係咪叫Bill Gates
個世界運作咁撚簡單?為左唔打疫苗做乞衣?
我出事我咪自己負責
我死我賤
關你鳩事?

同埋其他疫苗研究咗好耐有哂臨床先大規模實行
Covid無但你又信到十足十
睇你口吻似乎係完全唔識statistically significant 呢個concept,除非你既臨床試驗有過千萬人做sample,否則做多十年試驗都唔會catch到rare event
Bill Gates 就係有份資助呢個負責研究既機構
我知

加埋世界經濟論壇
苗撚打咗第567針未?
香港針撚打bnt頂盡6/7成,大多數係年輕人,老嘢就多數打4哥,連登仔就9成9打bnt
就算無猝死
但個人好易攰
問親啲同事都有呢個感覺
早啲死好撚過
疫後乜柒都失晒控
咁健康咪又係拎個身黎返工
你以為中国先係咁
其實美國一撚樣
所以唔生育就係貧民反抗既最好手段
你香港少左外出,唔代表外國同你一樣玩足三年強檢又唔比做運動
兩年前已經well known既野, 今日先開心大發現?
因為covid本身對心藏、神經等有影響,
所以擬似covid毒病既疫苗亦會有同樣既副作用.
你中covid, 同你打疫苗既情況係一樣. 兩年前已經講過.
中咗招咪又係有呢啲效應
停產可以順勢銷毀所有數據,冇得調查
係,我係講緊全世界喺嗰一年都癡曬線,上面幅圖嗰張針卡唔係科興嚟,下面幅圖原本係英文再翻譯成中文,括住嘅字刻意寫成殘體。
唔打就要做乞兒會唔會係你問題?
我都想 等到頸長 啲反苗畜話副作用會死人點知流料真係好失望
你就咪咁核突啦,依家先黎講statistically significant 呢個concept?當日你地班苗撚專家,好撚自信咁講支疫苗係安全,依家科學進步,唔駛做咁耐臨床實驗架,D偽科學撚日日都搬籠門
你全家上上下下死撚咗佢啦屌
Statistically significant 呢個concept係各類科學包括醫學都應用緊,唔係今日先講
臨床試驗pick 唔pick up rare event at statistically significant level係同scale 而唔係時間有關,呢個係year 1 statistics 既concept,唔係乜野rocket science
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞