[PC/PS/SWITCH/XBOX] Warframe討論區(29) Cross Platform is ALIVE

785 回覆
1 Like 5 Dislike
試過真係走去刷1日
唔好話祈願,一張書MOD既影都見唔到
Same
一輪c已經耐 仲要機率低
果斷放棄
鏡防狗也不屌

如果我換走悟空4技上小丑女3技仲食唔食到呢張mod個加成?
食到 總之邊招係你slot 4就果招+90
原來大嘴小丑女3技nerf左
平時用開主武殺怪
而家大嘴有咩增傷技+得最高攻?
但現在方便左,長按就十攻
佢同Intensify / Umbral Intensify 撞
其實麻麻除非你 123技唔太食強度
唔係唔諗佢
好明顯係特登比但丁用

Ninja play free
一路覺得呢句好柒
幾時出android手機版
IOS只此一家
IOS都頂唔住,android點頂得住?
真係唔知邊個諗出嚟
一路都好多人玩
有冇咖哩P?
對你嚟講應該係隻新game嚟
建議區域設定非亞洲地區
亞洲地區太多大陸玩家用所謂嘅加速器騙ping
仲lag過同外國玩家 玩
有冇人可以俾個baruuk嘅暴力傷害build我睇下
我打深研殺到怪但要打幾下咁 有冇build可以一拳一堆
轉英文長開北美頻
回歸玩家再次報到
話說啱啱打爆New War
非常震撼而且個任好似
有當年Second dream震撼感覺
雖然心都係偏向The sacrifice
不過我只係冇玩兩年
從中間唔使都有登入
所以最Update 隻甲已經係Xaku

今次回歸發現多咗好多野
武器又可以係扎爾萬船升級
依家紫Mod又唔知點
啲Prime甲賣P愈嚟愈少
依家最受歡迎係邊隻甲?

仲有冇人打戰艦任?
其實依家成個Warframe比重
成日都要飛隻人仔出嚟
依家又有Drifter
感覺好似隻Game改咗好多制度
開始冇咁著重戰甲係核心
依家啲新勢力都需要用Tenno特定殺
而家Drifter又有近戰遠程

不過唯一無變亦係最有動力想知嘅
就係個劇情仍然幾出色幾吸引
亦想問Steve係咪已經做咗DE CEO?
Rebecca 依家完全接手Warframe?
紫mod睇返Discord隻Altair bot實時報unrolled/trash幾錢
P甲一百到二百到好似
長冇復刻既會相對貴D

最受歡迎暫時係最新出既Dante

Railjack mission暫時都係Solo/搵同氏族既人玩下多

Warframe 暫時係Rebecca 揸旗 平衡就睇Pablo
Steve拉左堆人主力去做緊Soulframe
刷得嘅p甲都係100內了
係未復刻先貴少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞