[PC/PS/SWITCH/XBOX] Warframe討論區(29) Cross Platform is ALIVE

785 回覆
1 Like 5 Dislike
點睇2號隻 the forst descendent
覺得同warframe 有d 似

會打果班會長開discord聽個bot ping自己
嘩屌你老味YouTube 都有D牆中人掛機教學片
咁撚猖獗架咩而家
點解要打夜靈?
因為點都會有人打
幾點出
死ser ??
得了
玩完個系列任
感想:又一次係個新開始
玩完個系列任務嘅第一個感想: 我到底睇咗D乜?
即係話做咗warframe都仍然係生到仔? 但係生仔嘅代價就係將warframe有嘅能量(生命力)傳曬比個仔度?

Btw隻Game入面係咪可以有個全新嘅種族叫warframe?
呢個MISSION好中二病
岩岩都玩完
今次任務好短
估唔到咁樣停左
不過今次更新都加左新功能
首先佢整哂STALKER既4組技能
而且加入可以用STALKER協助 (會唔會將來有5人組隊?)
STALKER架飛船賣75P估唔到咁平
而且突登收得好入唔會係第一版SHOW出黎
隻JADE仲用緊
暫時都幾特別
講番個劇情
其實成個任務都係冇講STALKER一啲不為人知既秘密
最後抱住個BABY好似DEATH STRANDING
STALKER一早就整好曬技能做可以用
只係而家正式放到一般任務都用得
同埋成個任務其實係有講到有關Stalker既秘密
只係又係好似其他劇情任務咁講得好鬼隱晦
Stalker既真名、有老婆
同埋本身嘅身份好似Teshin Dex咁都係禁衛嚟
成為Warframe並唔係利用虛空力量傳識到Warframe軀殼,
而係好似暗影咖哩咁係透過直接改造肉體而成
同老婆一齊改造成為Warframe
即係話Stalker並唔係Tenno嘅一員
對玩家有利的重要提示:
買唔到 話現金不足
fix左啦
尋晚岩岩出更新先買到
慘,咁另一個應該未fix啩?
其實Warframe 有BB題材幾好
成個Death stranding咁Stalker
之不過劇情表達我覺得好中二病Stalker
不過Stalker入侵我隻船用把鐮刀對住Tenno幾型
有種命令式同憎恨Tenno嘅意念必須要幫
而Steve應該都知我地一定幫Stalker手
始終佢都10年老朋友
當年Stalker勁到仆街
至從戰力膨脹Stalker已經常常俾我地秒
今次試吓幫Stalker個劇情其實係型
成個任務有種政確feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞