[PC/PS/SWITCH/XBOX] Warframe討論區(29) Cross Platform is ALIVE

785 回覆
1 Like 5 Dislike
Dante 好撚勁
又係一隻縫合怪遊戲
個公司名叫HK Hero Entertainment
但實際上係一間北京公司嚟
唔掛xg個名出嚟真係等乞食
今個星期係咪可以打10次普通庫/8次普通庫1次困難庫
練完dante
隻野真係誇張到
就快nerf
啲待遇太撚好
仲要自帶光環forma
基本上就係玩家想套甲做到咩佢就有咩
只係差招跑圖技
5年無玩番黎好多野刷
想問下面有無邊幾張紫卡值錢?
升甲買薯仔買到破產
托里德200同你要咗佢
呢把野我見tier好高,但唔知點解我上齊mod都好無力
因為你未應感化佢?
如果有應感應該正常插mod都已經玩緊splatoon
新mode好似好難
對我呢啲好多武器都冇練嘅人嚟講
334大nerf
屌爽得一日都冇
Archimedea又幾好打
有Archgun 有Specter 有Crew 有Kahl
唔驚呢D
係個倉D唔用既武器變左要留
煩D
入街場躺平
隊友飛升變天使先
返到嚟終於有機打
求新手教學
入場帶齊DEBUFF
唔洗諗其他野
第一個星期
普通版同精英版各要打一次
之後就齋入精英版

夾街人
帶V轉
得近戰武器岩洗
帶N專
想Energy economy 好少少
帶Z專

Companion 建議Wyrm Prime + Negate

Gear wheel 所有道具都冇鎖
如果三樣武器都派垃圾
就用Gravimag call archgun出黎用
建議配腐蝕輻射 同埋用Mausolon
同埋帶個彈藥PIZZA

Specter, Landing craft air support, Railjack Crew全部用得
建議帶個Ancient Healer Specter回血用
Landing craft air support 是旦 合埋眼帶個Kahl又得
Tenno Specter就睇個人需求
帶Protea拎Energy Orb + Ammo都OK
帶Wisp, Volt拎射速又得
帶Citrine, Styanax 清下怪都得
帶Nidus, Styanax, Dante, Oberon, Trinity 之類都諗得過
武器就配返電池彈藥武器比佢地
近戰是旦

Railjack Crew 搵個識回血就得
或者唔使搞咁多嘢
直接交畀街場嘅隊友carry你
我就是成功的例子,新嘅飛船裝飾品已到手
呢個最啱我
50塵真係少左D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞