[PC/PS/SWITCH/XBOX] Warframe討論區(29) Cross Platform is ALIVE

887 回覆
1 Like 5 Dislike
仲有人玩緊? 有冇公會入
有,但我擺爛左個公會,我懶得管理
希望tennocon 會講點改caliban
真係好鍾意佢啲技, 尤其係3技可以招3條傻仔出黎打
但真係好廢
要改要rework既嘢真係太多

4招都要改

招被動=冇用,得50%真係笑死人,宜家打隔離庫深研隻隻一下爆你盾,一下打死你, 真係慘, 以sentient(特色:坦)做特點嘅warframe竟然係最唔坦嗰堆戰甲, 去到最後又咪係靠V晶無敵衝
1技係廢嘅,連無敵都冇, inaros笑鳩你
2技個易傷得一下真係黑人問號
3技禁一次招一隻真係好弱智, 嗰3條傻仔廢到你俾無限持續時間都冇用
你用theorem infection/定理感染 或者 nourish/消化滋養 buff佢都係垃圾, 因爲佢本身嗰AI 係廢嘅, 行埋啲敵人到等幾秒先打, 真係可以一次招10隻先有用
4技個動作慢到, 放兩粒tau黃石都慢到仆街, 範圍又細

呢隻野又要強度又要持續又要範圍, 你乜都撐高就變咗技都開唔到(效率45%啲fd, 我極憎45%效率, 成日話好多卓越者打, 打條毛咩, 現實就係成日都冇能量)

但係我都好鍾意玩
全民期待電單車

係咪新野
舊skin
睇嚟你未體驗過用t1-t4 key開relic

以前刷毒奶個金機體要生存c輪(每20min) 先有 仲記得有個鬼佬帶叫我用valkry開4掛機佢清怪 不得不說鬼佬clan真心多好人
緊講半年前先玩嘅感想點解要體驗key
老啲威啲?
只係想講隻隻game總會有需要改善嘅地方
佢以前一樣係好難刷 係近年減負先新手friendly啲

唔洗下下都對著幹嘅 放鬆啲啦
Tennocon來了
希望今次會出I系巫妖
以前華人都多好人嘅
不過唔知點解隻game喺大陸紅起咗之後一堆支那人湧入
搞到隻game D玩家質素變得好差

反而以前嘅用key機制
只要你有能力打得過嘅話,一條key可以無限刷
比而家抵好多
如果呢度有新手玩家,記得凌晨四點半掛直播
有毒女送,一隻甲打穿銀河系
支那人一多咩game都變差啦 又外掛又掛機

抵係抵好多 但long mission我真係頂唔順
個時我記得仲讀緊書 個人又黑仔 有次夜晚八點打到凌晨3,4點

而家至少有得打short mission開 愈大覺得時間愈寶貴
我睇官網唔係今晚11點就開始咩?前6個鐘都係實體嘢多?
1. 晚上11點係送現代步槍skin
2. 凌晨4點半先係送毒女P
有兩個item喺唔同嘅時間段度送,所以唔好搞錯
AX-52 步槍
香港時間 7 月 20 日晚上 11 點 ~ 21 日凌晨 4 點 30 分
透過 Twitch 或 Steam 觀看 TennoCon 30 分鐘即可免費獲得亞瑟的 AX-52 步槍!

SARYN PRIME
香港時間 7 月 21 日凌晨 4 點 30 分 ~ 6 點
觀看 TennoCon 30 分鐘以透過 Twitch 或 Steam 贏取免費的 Saryn Prime Warframe!
好似唔係skin
前六粒鐘係D周邊野加美術showcase
邊洗分咁細
隔離the first descendant 都成堆繁體字人咁用遊戲漏洞掛機生怪刷當冇事
有中文人就有掛機同外掛
智慧型玩家:呢d唔係叫掛機,係叫遊戲體驗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞