[PC/PS/SWITCH/XBOX] Warframe討論區(29) Cross Platform is ALIVE

785 回覆
1 Like 5 Dislike
新手想問吓點join public game?
主線任務嗰d要自己做
其他嗰d就可以
揀個地方就會自己揾場
冇就會自己開始(可以不停cancel再繼續揾)
轉去北美set高d個ping limit數就多數揾到街場
當然都要睇個任難易度
左上黃ICON係地球就係public game
你入場配唔到人有機會係冇乜人做緊果個任務
或者限單人做
北美最好set unlimited
400係極限
再高都係unplayable
好過支那50ping lag撚過北美300ping
支那仔啲加速器真係正一仆街嚟
試完就知warframe 對手都仲係自己對手
好想搵隻比啲壓力DE

假低ping
刷Rhino
打Jackal打左十幾次都唔出Neuroptics Blueprint係咪正常
上wiki 睇38.72%出
我system都出左2次都刷唔出Neuroptics
純粹係睇彩數
再黑仔d都有
新手甲位少唔好用Rhino 啦
得三格
最理想係Nekros, Volt, Wukong
Volt拎去刷POE三傻
Wukong跑圖/解Spy&Rescue
Nekros 刷料,有資源可以執佢先
volt一起手乜都冇實會係咁死
刷nekros唔識打又係可以好地獄
難少少慳返前期20白金開位比Rhino
好抵
老實我寧願rhino過撚晒張圖先
期間整隻wukong開relic賺白金
過圖洗撚Rhino
都唔撚會要nekros先囉
Nekros刷料double
Rhino 做到乜
入氏族拎隻Wukong 會唔會又好好多
你個意見對新手有冇用
甲位少仲叫人塞隻少用既甲用住先
個個有Helminth?
定係Except 緊新手好多資源用
新手點用nekros過圖
一係趁而家刷revenant prime
下次就入庫
我剩係知我新手期未試過缺資源
用rhino revenant 連sp都可以打埋
同你講埋 我半年前開始玩
而家29段
返工時間玩唔到嘅
Nekros剩係升滿lv就擺係到
我新手唔駛用佢 我唔知你叫佢整嚟托
有新資源就會缺㗎喇
nekros點都會有佢既生存價值,就算刷sp都會有人用
冇睇到有推Wukong?
入氏族拎四件圖會唔會快手D
係係係
遺物一定好易刷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞