[PC/PS/SWITCH/XBOX] Warframe討論區(29) Cross Platform is ALIVE

785 回覆
1 Like 5 Dislike
好耐以前已經變左爆圖game。
出新甲都無用,啲人黎黎去去都係玩地圖炮,移動炮臺,炸圖
長玩既大把人課
DE: 係時候要比75%discount,知道了
睇到上面D人話隻game變咗爛大街嘅炸炸炸遊戲
呢D百貨應百客嘅啫

你唔想慢慢一隻一隻打嘅話你咪炸炸炸
你想有返個遊戲性同刺激咪用返渣D既配置
只係比多D選擇你

戰力膨脹係生存得越耐嘅遊戲就越感覺得到,好多遊戲都無法避免呢個問題

修正近戰武器穿牆、滑劈、AOE武器彈藥數量下調、技能削弱
DE都做咗好幾單玩家唔鍾意嘅下調
目的都係唔想玩家太過無敵,迫你走出舒適圈

但係其後DE又會出D好鬼勁嘅嘢出嚟
結果就搞到 神又係你,鬼又係你
毒媽表示
我一路覺得dante咁勁係因為上一隻出咗冇人玩
咁不如出隻勁野俾你玩 順便俾你地啲唔想煩嘅玩家輕鬆啲打深研
深研係帶晒37點見真章
我勸他們不要打滿37分,34分已足夠
出啲野愈嚟愈勁係明白
但係我意思想佢Buff番啲舊甲
等佢地都跟得上個時代
試過
Frost 招3技又話有無敵幾秒吸傷,點解我成日一放就爆??
dante勁到咁其他奶可以直接收埋唔知點解要整咁勁
比起強度我更想佢設計好玩啲既技
都幾明顯係你堆mod既問題
我就係見佢描述寫幾秒(好似3秒 但開左又冇
返去再試試先
真係長知識了,thx 巴打

懷念mesa 4技360度全方位自描
我自己用好似未試過秒爆 固定有嗰3秒無敵
如果秒爆可能係有Nullifier或者其他封技兵仔
高lv基本無敵一完就爆
震地重擊好爽
https://x.com/PlayWarframe/status/1800952480638894519

今年送毒媽p
都係要把槍算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞